Kurser

 

Start
Aktuellt
Om oss
KAN SJÄLV
"Djurprat"
Kurser
Referenser
Media
Tikar
Hanar
Valpar
Planerad kull
Tidigare kullar
Kennelträffar
Katter
Minnen
Länkar
Hantverk
Bröllop
Gästbok
Kontakt Ulrikas blogg

* NYFIKEN PÅ VAD DJUREN KAN FÖRMEDLA?

*GÅR DET FRÅGA OCH FÅ SVAR FRÅN DJUREN?

*GÅR DET KOMMUNICERA MED ALLA DJUR?

*KAN ALLA KOMMUNICERA VIA TELEPATI?
 

Ja vem är inte nyfiken på vad djuren har att säga undrar jag? Ofta uttrycks just den önskan från människor "åh tänk om de kunde berätta...". Ja säger jag då, det är ju just det de kan! Ja, det går absolut att fråga djuren och få svar, men det är helt upp till djuren om de vill svara, allt är helt på djurens villkor. Och ja, det går att kommunicera med allt levande och alla kan kommunicera med telepati!

Sluten fb-grupp om djurprat: https://www.facebook.com/groups/743887032395246/

Fb-sida om djurprat: https://www.facebook.com/djurprat

DISTANSKURSER

OBS! P g a att jag har så många djur som väntar på hjälp så tar jag inte emot några kursare i nuläget.

Kurserna är i fyra veckor och hålls helt på distans, och omfattningen är ungefär som en kvällskurs men att deltagarna lägger upp jobbet som det passar dem själva. Fokus ligger på att öva sig i att kommunicera telepatiskt med olika djur och sedan få personlig feedback och råd från mig. Jag mailar ut kursmaterial att läsa, en ljudfil att lyssna på där jag går igenom en förberedelse, samt bilder på i nuläget 8 djur att öva med under kursen. Kursaren mailar mig efter övning för feedback och råd framåt. Det krävs inga förkunskaper för att gå kurs hos mig!

I kursmaterialet tar jag upp bl a lämpliga förberedelser inför en kommunikation, förslag på frågor man kan ställa till djuren, lämpliga förhållningssätt gentemot djuren, saker att tänka på vid "direktkommunikation", lite om bortsprungna djur, och etik och moral.

Jag gör grupper med deltagarna på mail, samt gör en sluten grupp på fb där man kan diskutera ämnet, ställa frågor och öva med varandras djur om man vill. Man behöver dock inte ha fb för att kunna delta i kurs, utan det räcker med mail. Jag vill också gärna att varje deltagare provar att kommunicera med djur "live" där de själva får hitta djur som de helst inte känner och med ägarens tillåtelse kommunicera med och sedan få feedback av ägaren, men detta är inte obligatoriskt.

Kurserna kostar 1500 kr per deltagare inkl. kursmaterial och ljudfil, och efter genomgången kurs får deltagarna ett diplom. Det enda som krävs för att få ett diplom är att man övar minst en gång med de djur jag skickar foto på och mailar mig för feedback. Kursavgiften ska vara betald före kursstart, och när jag ser att den är betald skickas kursmaterial och ljudfil ut på mail snarast. Efter kursen finns möjlighet att gå med i en stor grupp på fb för tidigare kursare där man kan öva vidare, ställa frågor osv.

 Välkommen att anmäla dig till en spännande kurs, och läs gärna under "Referenser" vad andra kursare tyckt! Man måste vara minst 18 år för att gå kurs.

Anmälan (namn, hemadress och vilken kurs du önskar gå) skickas till: ulrika@kansjalv.net.

 

8-veckors kurs

Det går också att gå distanskursen på längre tid. Det är samma kurs, men man kan gå den under en tid av upp till 8 veckor istället för 4 veckor. Man jobbar då enbart med mig, ingen grupp ingår, men jag erbjuder en Face Book grupp för den som vill efter kursen, där alla som gått kurs hos mig är välkomna och där man kan byta djur med varandra för kommunikation, ställa frågor osv. (Men man kan gå den på 4 veckor och jobba enbart med mig också.) Jag mailar ut material och uppgifter, kursaren mailar tillbaka efter övning och jag ger feedback på kommunikationerna och råd för att komma framåt. När en uppgift är klar så mailar jag ut nya. Här har man alltså väldigt gott om tid, för det är 8 st djur som ingår i kursen i nuläget, så denna kurs passar människor som kanske har mycket runt sig, eller av annan anledning vill ha extra mycket tid. Löpande anmälningar på denna kurs – du väljer själv startdatum! Efter avslutad kurs får man ett diplom. Denna kurs kostar också endast 1 500 kr inkl. material.

Provapå-kurs

Är du nyfiken på djurkommunikation men känner dig osäker på att boka in en hel kurs? Då kanske det passar att gå en prova-på kurs! Kursen är på 2 veckor, du får öva med 2 djur och maila mig för feedback. Du väljer startdatum. Den kostar bara 750 kr inkl kursmaterial! Vill du sedan gå en hel kurs så får du 100 kr rabatt.

Coaching

Jag erbjuder även coachningssamtal för er som går eller har gått någon kurs för mig, och naturligtvis får ni lite rabatt på ett redan lågt pris! Kanske behöver du en knuff framåt? Kanske vill du ha ett mer personligt samtal med mig om dina funderingar runt djurkommunikation? Kanske vill du jobba som djurkommunikatör och har mer ingående frågor om det? Det är du som väljer vad du vill prata om inom ämnet.

* Samtal på Skype eller telefon: 350 kr/timme

 

 Informationssamtal

Kanske funderar du på att gå en kurs i djurkommunikation, men vill veta mer? Kanske vill du helt enkelt veta mer om djurkommunikation, hur det fungerar, och har allmänna frågor i ämnet? Möjlighet finns nu att boka informationssamtal med mig, där du får ställa frågorna och/eller be mig berätta mer om djurkommunikation.

* Samtal Skype eller telefon: 400 kr/timme

 

Alla kurser och samtal betalas i förskott via faktura eller swish. Välkommen att boka på mail: ulrika@kansjalv.net

 

WORKSHOPS

Jag håller workshops i djurkommunikation. Det går att boka in mig så kan jag komma och hålla en workshop inom ca 5 mil från Trångsviken, minst 5 deltagare. Jag berättar om djurkommunikation och hur det går till, och deltagarna får själva prova på. Pris: 250 kr/pers. ca 3 timmar.

 

FÖRELÄSNINGAR

Jag håller föreläsningar i djurkommunikation. Klubbar, föreningar o dyl kan anlita mig för en föreläsning inom ca 5 mil från Trångsviken. Jag berättar om djurkommunikation, och det finns utrymme för frågor. Pris: 1000 kr/föreläsning på ca 2 timmar.