Aktuellt

 

Start
Aktuellt
Om oss
KAN SJÄLV
"Djurprat"
Kurser
Referenser
Media
Planerad kull
Tidigare kullar
Kennelträffar
Minnen
Länkar
Hantverk
Bröllop
Gästbok
Kontakt Ulrikas blogg

* Fullbokad v. 29 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Marknad i Arvesund 13/7 kl.11-15 - om vädret är fint.

* Ledig 6-9 juni.

* Fullbokad v. 22 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram om det blir fullt - se "Djurprat".

* JUST NU GOTT OM PLATS GÄLLANDE DJURKOMMUNIKATION! (Vecka 18) Se under rubriken djurprat för info om bokning och pris.

*Vårmarknad i Mårdsund 4/5 kl.11-16 - välkommen!

*Vårmarknad på Stenhammaren 27/4 kl.11-15 - välkommen!

* Fullbokad v. 16 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* JUST NU GOTT OM PLATS GÄLLANDE DJURKOMMUNIKATION! (Vecka 16) Se under rubriken djurprat för info om bokning och pris.

* Fullbokad v. 14 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Påskmarknad på Backgården i Alsen 23/3 kl.11-15 - välkommen!

* JUST NU KORT KÖ GÄLLANDE DJURKOMMUNIKATION! (Vecka 14) Se under rubriken djurprat för info om bokning och pris.

* Fullbokad v. 2 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* * Fullbokad v. 51 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat". JULLEDIGT 23/12-7/1.

* Fullbokad v. 50 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 49 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 45 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 44 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 43 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 42 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 41 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* I skrivande stund har jag gott om plats för nya bokningar v.41 och framåt- se info under "Djurprat" här på hemsidan! OBS! Bara plats för några enstaka till v.41.

* Fullbokad v. 40 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Efter flera veckor där jag varit överbokad har jag nu gott om plats för nya bokningar - se info under "Djurprat" här på hemsidan!

* Fullbokad v. 39 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat". PS! Gott om plats v.40!

* Fullbokad v. 38 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 37 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 36 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* NU HAR JAG OVANLIGT KORT KÖ FÖR DJURKOMMUNIKATIONER- se "Djurprat" här på hemsidan för info om bokning o pris.

* Fullbokad v. 35 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 34 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 33 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Föreläsning i djurkommunikation på Backgården i Alsen 8/8 kl.19-21! 200 kr inkl. fika. Ingen föranmälan!

* Jag kommer att ta en del semester under v.28-32. OBS! Tar ej emot fler djur v.30!

* Fullbokad v. 27 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 26 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 25 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 24 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Nu ovanligt kort kö gällande djurkommunikationer - se "Djurprat" på hemsidan för info om bokning o pris!

* Fullbokad v.19 och v. 20 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Vårmarknad på Stenhammaren i Mattmar 23/4 kl.11-14.

* Påskmarknad på Backgården i Alsen 1/4 kl.11-15.

* Nu ovanligt kort kö gällande djurkommunikationer - se "Djurprat" på hemsidan för info om bokning o pris!

* Fullbokad v.11 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.10 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.8 och 9 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.7 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.2 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.51. Julledigt 23/12 - 8/1. Går dock boka ej brådskande kommunikationer när som helst, så gör jag dem efter ledigheten.

* Se under "Hantverk" vilka marknader vi är med på 2022.

* Fullbokad v.42. Valpledig v.43! Fullbokad v.44.

* Fullbokad v.40 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.39 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat". Ledig 29/9-2/10.

*Fullbokad v.37 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v.36 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v.32 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v.27. Semester v.28-31.

*Fullbokad v.24 gällande djurkommunikationer, ledig 22-26/6, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat". Semester v.28-31.

*Fullbokad v.21 gällande djurkommunikationer, ledig 26-29/5, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v.20 gällande djurkommunikationer, ledig 26-29/5, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v.17 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad gällande djurkommunikation v.16.

*Fullbokad gällande djurkommunikation v.15. PÅSKLEDIGT 15-18/4.

*PÅSKMARKNAD på Backgården i Alsen 9/4 kl 11-15.

*Fullbokad v.7 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Lång kö nu gällande djurkommunikationer, så sök gärna annan hjälp för akuta djur, men för ej akuta djur går det att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v.5 och 6 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v.2 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*** Julledigt 23/12 - 9/1. Men finns ingen annan hjälp och det är akut så maila mig, så kanske jag kan gå in extra eller tipsa vidare: ulrika@kansjalv.net GOTT NYTT ÅR!

*Fullbokad v. 51 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 49 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

** Julmarknad på Backgården i Alsen 27/11 kl.11-16! Öppet i vår hantverksbutik 11/12 kl.11-14 - OBS! INSTÄLLT pga rådande samhällsläge och att vi har lite plats.

*Fullbokad v. 48 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 45 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 44 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 43 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

** Höstmarknad på Alsens Bygdegård 30 oktober kl.11-15, där kommer jag och mamma att sälja vårt hantverk!

*Fullbokad v. 41 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 40 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 38 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 37 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 36 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 34 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Öppet i vår hantverksbod 28-29/8 kl.11-16!

*Semester v.28-31, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat". Jag kan även ta emot enstaka akuta djur under semestern.

*Fullbokad v. 23 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Ledig 13-16/5, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 14 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

* Ledig 1-5 april, men det går när som helst maila bokningar så gör jag kommunikationen längre fram, se under Djurprat.

*Fullbokad v. 13 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Tar inga fler bokningar av kommunikationer v.12, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 4 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 2 och 3 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen längre fram - se "Djurprat".

*JULLEDIGT V.52-1. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

*Fullbokad v. 51 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen från vecka 2 och framåt - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 44 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen från vecka 43 och framåt - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 42 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen från vecka 43 och framåt - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 41 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen från vecka 42 och framåt - se "Djurprat".

*Fullbokad v. 39 gällande djurkommunikationer, men går att maila en bokning när som helst, så gör jag kommunikationen från vecka 40 och framåt - se "Djurprat".

* Fullbokad gällande djurkommunikationer v.35-36. Valpledigt vecka 37! OBS. Går bra att när som helst maila bokningar, så kommunicerar jag med djuren från v.38 och framåt.

* Fullbokad v. 31 gällande djurkommunikationer, men går att boka för kommunikation efter semestern - se "Djurprat". SEMESTER 1/8 - 23/8!

* Fullbokad v. 29 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 28 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 26 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 25 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 24 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 21 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 20 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 19 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Fullbokad v. 17 gällande djurkommunikationer, men går att boka längre fram - se "Djurprat".

* Påskledig 10-13 april.

* Fullbokad v. 10 gällande djurkommunikationer.

 Öppet i vår hantverksbod 28/3 kl.11-14. Välkommen! INSTÄLLT!

 Påskmarknad på Backgården i Alsen 5/4 kl.10-16. Välkommen! INSTÄLLT!

* Öppet i vår hantverksbod 29/2 kl.11-14 - välkommen!

* Öppet i vår hantverksbod 25/1 kl.11-14 - välkommen!

* Fullbokad gällande djurkommunikationer v.51. Semester v.52-1. Går bra att boka mindre brådskande fall till efter min semester.

* Julmarknad på Brinkeboda i Mörsil 21 december kl.11-16!

* Jamtli Julmarknad 6-8 december.

* Fullbokad gällande djurkommunikationer v.47 och 48. Kommer jobba mindre med djuren fram till jul. Semester v.52 och 1.

* Julmarknad på Backgården i Alsen 30/11 kl.11-15.

* Sista öppet hus i vår hantverksbod i år 16/11 kl.11-14 - annars öppet enl.ök.

* Marknader: Alsen 26/10 kl 11-15. Kaxås 27/10 kl 12-15

* Öppet i vår hantverksbod lördag 12 oktober kl.11-14!

* Fullbokad gällande djurkommunikationer v.31och 32. Fullbokad v.33 och 34. Fullbokad v.35 och 36. Fullbokad v.37, 38 och 39. Fullbokad v.40-41. Fullbokad v.42 och 43. Fullbokad v.44.

* Husdjursdagen i Alsen 4/8 kl.10-16 - se mer: www.facebook.com/Husdjursdagen

* Öppet i vår hantverksbod i Rönningsberg 31/8 kl.11-14

* Mässa i Kaxås på Svea Park 27-28 juli. Lördag öppet kl.10-18, söndag kl.10-17. En mässa med både hantverk, mat och andlighet. Jag kommer vara med och sälja mitt hantverk samt informera om djurkommunikation. Se mer på www.kaxåsmässan.se

 

Fullbokad v.26. Under veckorna 27-30 kommer jag ta en del semester. Helt ledig 5 juli - 14 juli.

 

Midsommarfirande 21/6 på Backgården i Alsen, pynta stången kl.12, dans kl.13, försäljning av kaffe, jordgubbstårta och hantverk inne på Backgården! Sedan är Backgården öppen 30 juni - 4 augusti kl. 11-16 alla dagar utom på husdjursdagen då vi öppnar kl.10. Försäljning av hantverk och fika alla dagar under den angivna tiden.

 

Fullbokad v.24 och v.25. Ledig 20/6 - 23/6.

 

Under veckorna 27-30 kommer jag ta en del semester.

 

OBS! Ledig vecka 23!

 

Öppet i vår hantverksbod lördag 15 juni kl.11-14 - välkommen! Det går även komma enl.ök, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net Många alster går också att skicka.

 

Anmälda till marknad på nationaldagsfirandet på Svea Park 6 juni kl. 11-15.

 

Öppet i vår hantverksbod lördag 18 maj kl.11-14 - välkommen! Det går även komma enl.ök, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net Många alster går också att skicka.

 

PÅSKLEDIGT SKÄRTORSDAG - ANNANDAG PÅSK! (Gäller även akuta djur.)

 

Öppet hus i vår hantverksbod lördag 27 april kl.11-14 - välkommen! Det går även komma enl.ök, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net Många alster går också att skicka.

 

Vecka 12 tar jag endast emot ett fåtal djur för kommunikation pga sorg efter en älskad hund <3

 

Öppet hus i vår hantverksbod lördag 30 mars kl.11-14 - välkommen! Det går även komma enl.ök, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net Många alster går också att skicka.

Påskmarknad på Backgården i Alsen lördag 13 april kl.11-15!

 

Öppet hus i vår hantverksbod lördag 2 mars kl.11-14 - välkommen! Det går även komma enl.ök, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net Många alster går också att skicka.

 

Snart ska jag börja blogga igen efter några års uppehåll - se bloggen här på hemsidan!

 

Fullbokad gällande djurkommunikationer v.4, men går att boka efter det.

 

Årets första öppet hus i vår hantverksbod lördag den 26/1 kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

 

Julledig 22/12 - 6/1 - vänligen respektera, gäller även akuta djur. Även jag behöver var ledig ibland, annars kommer jag inte orka fortsätta som djurkommunikatör. Men går att boka efter det.

Tips gällande försvunna djur, sök med ID-hund: http://www.idhund.se/sok_id_hund.asp

 

OBS! Fullbokad ang. djurkommunikationer även v.51, men det går bra att boka kommunikationer längre fram, men blir då väntan till efter 6/1.

Marknad i Mattmar 22/9 kl 11-14!

Marknad i Bredbyn, Offerdal 6/10 kl 11-14!

Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 20 oktober kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

Marknad i Alsen 27/10 kl. 11-15!

Öppet hus i vår hantverksbod söndag den 25 november kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

Marknad på Backgården i Alsen 1 december kl. 11-15!

Jamtli Julmarknad 7-9 december!

Marknad hos Handlar´n i Trångsviken kl. 10-14!

 

30/8-18 Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 8 september kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

 

Semester t o m v30, tar då endast emot mycket akuta fall, om jag har möjlighet. OBS! Annat inplanerat o tar endast ett fåtal djur v 30!

På Husdjursdagen på Backgården i Alsen 5/8 kl 10-16 finns jag på plats om någon vill prata om djurkommunikation.

 

4/6-18 Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 16 juni kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

På nationaldagen kommer jag vara på Svea Park i Offerdal med mitt hantverk kl 12-15.

Vecka 27, 28, 29 och 30 kommer jag ta semester, och tar då endast emot mycket akuta fall (djurkommunikation) om jag har möjlighet.

7/5-18 Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 26 maj - dagen före morsdag - kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

6/4-18 Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 14 april kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

14/3-18 Påskmarknad på Backgården i Alsen 24/3 kl. 11-15. Försäljning av vackert hantverk och gott fika. Ägglotteri. Kl. 13:00 kommer påskharen och kl. 13:30 underhåller Offerdals spelmanslag.

25/2-18 Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 3 mars kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

14/1-18 I nuläget tar jag inte emot några kursare p g a att jag har så många djur som väntar på hjälp. Årets första öppet hus i vår hantverksbod är inbokat! Det blir 3 februari kl 11-14, välkommen!

6/12-17 JULLEDIGT 23/12 - 7/1! GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

23/11-17 Årets sista öppet hus i vår hantverksbod! 1:a advent, söndag den 3 december kl 11-14.

6/11-17 Öppet hus i vår hantverksbod lördag den 18 november kl 11-14! Men går komma enl.ök också, maila i så fall: ulrika@kansjalv.net

28/9-17 Planerade marknader hittills som jag ska delta på med mitt hantverk:

* Lördag 30 september på Stenhammaren i Mattmar kl 11-14.

* Lördag 7 oktober Kvinnokraft i Bredbyns skola kl 11-14.

* Lördag 28 oktober kl 11-16 på bygdegården i Alsen.

* Lördag 25 november kl 11-15 på Krokomshallen.

* Lördag 9 december kl 11-16 på Mörsils Folkets hus.

* Lördag 16 december kl 11-15 på Backgården i Alsen.

 

28/9-17 Nästa öppet hus i vår hantverksbod lördag 21 oktober kl 11-14 - välkommen!

28/9-17 Fullbokad gällande djurkommunikationer vecka 39.

12/9-17 Från 18/9 och några veckor framåt blir väntetiderna längre och begränsar antalet djurkommunikationer jag kan göra pga fönsterbyten i vårt hus.

10/9-17 Öppet hus i vår hantverksbod i Rönningsberg lördag 23 september kl 11-14!

24/8-17 Semester 31/8 - 3/9 - fullbokad resten av veckan!

17/8-17 Öppet hus i vår hantverksbod lördag 26/8 kl 11-14.

30/7-17 Vecka 31 kommer jag bl a att jobba med annat och därför enbart lite med djurkommunikation.

5/7-17 Semester åtminstone 8 juli - 13 juli.

2/7-17 Öppet hus i vår hantverksbod 22 juli kl 11-14.

27/6-17 Återkommer om datum för öppet hus i vår hantverksbod. Kommer ta en del semester under veckorna 28-32.

4/6-17 Nationaldagen, 6 juni, kl 12-15 finns jag på marknad med mitt hantverk på Svea Park i Offerdal.

4/6-17 Lagt ut om öppet hus i vår hantverksbod lördagen den 17 juni kl 11-14.

5/4-17 Lagt ut om öppet hus i vår hantverksbod lördagen den 27 maj kl 11-14.

5/4-17 Lagt ut om öppet hus i vår hantverksbod lördagen den 29 april kl 11-14.

31/1-17 Lagt ut om öppet hus i vår hantverksbod - lördagarna 25 februari och 25 mars kl 11-14. Lagt ut en ny referens.

11-17 Lagt ut om nästa öppet hus i vår hantverksbod - lördag 28 januari kl 11-14.

15/12-16 GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Den 22/12 - 1/1 tar jag julledigt!

15/11-16 Lagt ut om årets 2 sista lördagar vi har öppet hus i vår hantverksbod - lördagarna 26 november och 3 december, båda tillfällena kl 11-14.

6/11-16 Lagt ut om nästa öppet hus i vår hantverksbod - lördag 12 november kl 11-14.

12/10-16 Lagt ut om nästa öppet hus i vår hantverksbod - lördag 22 oktober kl 11-14.

28/9-16 Lagt ut om ett nytt öppet hus i vår hantverksbod. Uppdaterat om att jag tyvärr inte hinner hålla några kurser i djurkommunikation förrän tidigast januari 2017 pga att jag har så många väntande djur samt högsäsong inom hantverket.

19/9-16 Lagt in en ny referens + strukturerat upp under djurprat + lagt ut om ett nytt öppet hus.

24/8-16 Lagt in en ny referens + ändrat lite om kurser.

14/8-16 Lagt in om ett planerat öppet hus till i vår hantverksbod - se "Hantverk" + förstasidan.

19/7-16 Lagt in om två planerade öppet hus i vår hantverksbod - se "Hantverk" + förstasidan.

4/7-16 Lagt in info under "Djurprat" om att jag kommer ta en del semester mellan 7/7 och 7/8. Väntetiderna kan bli längre, men det går ändå bra att boka.

27/6-16 Lagt in om öppet hus i hantverksboden, se "Hantverk". Lagt in två referenser, se "Referenser". Lagt in om föreläsning om djurkommunikation, se "Kurser".

6/6-16 Lagt in om öppet hus i hantverksboden, se "Hantverk". Lagt in två referenser, se "Referenser".

7/4-16 Lagt in om öppet hus i hantverksboden, se "Hantverk". Lagt in fem referenser, se "Referenser". Ändrat lite angående kurserna, se "Kurser".

24/1-16 Lagt in om öppet hus i hantverksboden, se "Hantverk". Lagt in en ny referens, se "Referenser".

9/12-15 Lagt in om nästa års första 5-veckorskurs i djurkommunikation - se "Kurser".

9/11-15 Två nya referenser inlagda - se Referenser!

1/10-15 Två nya referenser inlagda - se Referenser! Lagt in om resterande öppet hus i vår hantverksbod, se Hantverk.

23/8-15 En ny referens inlagd - se Referenser! Lagt in om ett nytt öppet hus i vår hantverksbod, se Hantverk.

30/7-15 Två nya referenser inlagda!

24/7-15 Ändrat till ny, enklare mailadress på diverse sidor.

6/7-15 En ny referens inlagd! Ett planerat öppet hus till i vår hantverksbod, 18 juli kl 11-13. Se gärna mer under "Hantverk" - där finns också länkar till det jag har på Face Book om mitt hantverk. Planerat resten av årets 5-veckors kurser i djurkommunikation - se "Kurser" - där finns även länkar till det jag har på fb om djurkommunikation.

9/6-15 Tre nya referenser inlagda! Lagt in två länkar till det jag har på Face Book om djurkommunikation - finns under både "Djurprat" och "Kurser". Två planerade öppet hus till i vår hantverksbod, 13 och 27 juni kl 11-13. Se gärna mer under "Hantverk" - där finns också länkar till det jag har på Face Book om mitt hantverk.

9/5-15 Tre nya referenser inlagda!

6/4-15 Två Öppet Hus till i vår hantverksbod är bokade: 25 april och 30 maj, kl 11-13, vi bjuder på kaffe! Se gärna mer under "Hantverk". Ännu en 5-veckorskurs i djurkommunikation planerad, se under "Kurser".

21/3-15 Sex nya referenser inlagda! Fått tillåtelse till att lägga ut ett protokoll till på ett samtal, se under "Djurprat".

15/2-15 Årets första Öppet Hus i vår hantverksbod bokad! Den blir den 14 mars kl 11-13, vi bjuder på kaffe. Se gärna mer under "Hantverk".

15/2-15 Årets andra 5-veckorskurs planerad - se kurser.

2/2-15 Tre nya referenser inlagda!

5/1-15 En ny referens inlagd!

15/12-14 Tre nya referenser inlagda!

15/12-14 Tre nya referenser inlagda!

29/10-14 Nästa års första distanskurs i djurkommunikation utlagd, se "Kurser". Liten prishöjning på både 5-veckorskurser (se "Kurser") och på vissa djursamtal, (se "Djurprat").

28/9-14 Planerade Öppet Hus dagar i vår hantverksbod för resten av året: 11 oktober, 22 november och 13 december. Alltid kl 11-13. Vi bjuder på kaffe (glögg 13 december), välkommen! Se gärna mer under "Hantverk".

28/9-14 Torsdag den 2 oktober håller jag föreläsning i Pelarsalen i Östersund om djurkommunikation, i samarbete med Hälsa i Samverkan. Jag föreläser i ca 2 timmar, med paus för fika. Kostar 100 kr för icke medlemmar, och 50 kr för medlemmar, fika ingår. Välkommen!

21/8-14 En ny referens inlagd!

4/9-14 Tre nya referenser inlagda!

23/7-14 Lagt ut reportaget i ÖP om mig och min föreläsning om djurkommunikation på Backgården i Alsen, se "Media".

20/7-14 Lagt ut 4 nya referenser.

10/6-14 Lagt ut 4 nya referenser, samt länkar till reportaget om mig i tidningen Nära! Se "Referenser" och "Media".

25/5-14 Påbörjat en del ändringar på hemsidan, t ex nya foton på förstasidan och på hanarna - håll utkik!

13/4-14 Lördag 17 maj har vi "Öppet hus" i vår hantverksbod i Rönningsberg (mellan Östersund och Åre) igen! Öppet kl 11-13, skylt vid vägen visar var vi är, bara att dyka upp! Vi bjuder på kaffe, och vill man handla något hantverk så går det bra - kanske en present till mor på morsdag eller något åt dig själv. Vi har en stor bredd på hantverket, t ex sydda förkläden o pannlappar i linne, målade tavlor och skyltar, stickade sjalar och sockar mm. Även många småsaker som magneter och bokmärken mm. Varmt välkomna, maila gärna om du undrar något: ulrika.nyqvist@rowanheights.se

9/4-14 På lördag den 12 april är jag utställare på Påskmarknaden på Backgården i Alsen (Jämtland) kl 11-15. Hantverk och ätbart till salu.

9/4-14 En ny referens inlagd!

2/4-14 På lördag den 5 april har vi "Öppet hus" i vår hantverksbod kl 11-13. Mer info och foton i bloggen under "Hantverk".

2/4-14 Uppdaterat under "Kurser" med workshops och föreläsningar.

31/3-14 En ny referens inlagd!

23/3-14 En ny referens inlagd!

12/3-14 Uppdaterat med exempel på hur en kommunikation kan gå till - se "Djurprat".

11/3-14 Två nya referenser inlagda!

4/3-14 En ny referens inlagd!

2/3-14 En ny referens inlagd!

28/2-14 En ny referens inlagd!

24/2-14 Två nya referenser inlagda!

20/2-14 DEN 5 APRIL BJUDER VI IN TILL VÅR HANTVERKSBOD - ETT "INNAN PÅSK EVENT" DÄR VI BJUDER PÅ KAFFE! Välkommen på en titt och vill du handla så går det förstås bra!

20/2-14 Uppdaterat under "Kurser" med en prova-på kurs i djurkommunikation som jag nu erbjuder!

12/1-14 Uppdaterat med 5 referenser! Uppdaterat under "Kurser" med nyheter som jag erbjuder!

12/1-14 Bloggen lever! Har gjort några blogginlägg på senare tid, och kommer nog blogga en del - välkommen in om det intresserar!

27/11-13 Uppdaterat hemsidan med planerade distanskurser 2014, samt med två nya referenser.

27/11-13 GLÖGGMYS I HANTVERKSBODEN! Den 15 december, alltså 3:e advent, kl. 11:00 – 13:00 har vi lite glöggmys i vår nya hantverksbod i Rönningsberg (hos Ulrika), som ligger mellan Östersund och Åre, mot Alsen. Där finns en stor variation av hantverk som jag och min mamma gjort. Vi erbjuder allt ifrån förkläden, pannlappar och handdukar i linne, till stickade sockar och sjalar, samt massor med målade alster som exempelvis sopar, krukor och skyltar. Vi säljer även mindre saker som magneter, julkort och bokmärken, samt en hel del annat! Jag (Ulrika) erbjuder kortbetalning om det önskas (iZettle), till mamma (Bodil) endast kontant betalning.

Varmt välkommen, vi bjuder på glögg och pepparkaka! I övrigt har vi öppet för det mesta, och har en skylt vid uppfarten, men ring annars för säkerhetsskull: Ulrika: 070-37 37 626

27/11-13 Fem nya referenser inlagda!

22/10-13 INVIGNING AV VÅR NYA HANTVERKSBOD I RÖNNINGSBERG KL 11-13! Rönningsberg ligger mellan Östersund och Åre, mot Alsen. Skylt vid infarten med "Hantverk". Vi bjuder på kaffe o kaka! Man är välkommen att komma och handla även andra tider - ring så någon säkert är hemma: 070-37 37 626

22/10-13 HANTVERKSMÄSSOR JAG SKA VARA MED PÅ HÖSTEN/VINTERN 2013:

* 26/10 Alsens bygdegård, kl 10-16    *27/10 Kaxås bygdegård kl 11-15

* 2/11 Kyrkstallarna på Rödön kl 12-16

* 16/11 Musolles Museum kl 13-16

* 30/11 Backgården i Alsen kl 11-15    * Näldens bygdegård kl 12-16

* 6-7-8/12 Julmarknad på Jamtli kl 11-17 alla dagarna

22/10-13 Två referenser till inlagda.

8/9-13 En referens till inlagd.

1/9-13 Tre referenser till inlagda.

27/8-13 Tre referenser till inlagda.

Den 15 september är jag inbjuden av Djurskyddet Jämtland för att prata om djurkommunikation på Djurens Dag i Östersund. Jag finns på plats kl 11-13. Välkomna dit och prata djurkommunikation med mig! Jag gör inga kommunikationer med djur på plats, men informerar om kommunikationer och kurser, och har information man får ta med sig.

13/8-13 Två referenser till inlagda.

25/7-13 En referens till inlagd.

Kursen i Trångsviken inlagd under "Kurser".

Söndag 4 augusti kommer jag finnas på Husdjursdagen på Backgården i Alsen och informera om djurkommunikation. Se www.husdjursdagen.se för mer info!

23/7-13 Två referenser till inlagda.

16/7-13 KURS PÅ BYGDEGÅRDEN I TRÅNGSVIKEN! Se "Kurser".

16/7-13 En referens till inlagd.

26/6-13 FÖRELÄSNING I DJURKOMMUNIKATION PÅ BACKGÅRDEN I ALSEN! Den 3/7 kommer jag föreläsa om djurkommunikation i Alsen kl 19:00. Kostar bara 100 kr inkl fika, ingen föranmälan! Jag kommer berätta om vad djurkommunikation är och hur jag jobbar, och deltagarna får möjlighet att ställa frågor. Detta är endast en föreläsning, alltså inga praktiska övningar. Jag erbjuder också bokningar av kommunikationer till rabatterat pris (som utförs senare på distans), och kurser till rabatterat pris om man anmäler sig under kvällen. Hantverksförsäljningen är öppen. Kontant betalning. Välkomna!

26/6-13 En referens till inlagd.

2/6-13 En referens till inlagd.

27/5-13 En referens till inlagd.

25/5-13 Tre referenser till inlagda.

14/4-13 Två referenser till inlagda.

7/4-13 En referens till inlagd.

1/4-13 En referens till inlagd.

1/4-13 Uppdaterat under "Media" med sista delen om mig i Alsenbladet. En referens till inlagd.

14/3-13 Fler referenser inlagda, se "Referenser".

17/2-13 Tre nya länkar tillagda på sidan: Referenser, Media och Kontakt.

12/2-13 KURS HOS HUNDKUL I ÖSTERSUND! Denna kurs är en kvällskurs, tre onsdagar i mars: 13/3, 20/3 och 27/3, kl. 18:15 - 21:15. Jag kommer att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själva kommunicera med djur via foton som jag tillhandahåller, samt eventuellt även kommunicera med något djur "live". Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna, samt foton på egna djur om ni har, så får ni öva med varandras djur också. Kostnad 1000 kr/pers. Jag mailar ut faktura samt kursmaterial. Anmälan till: ulrika.nyqvist@rowanheights.se Varmt välkomna till en spännande kurs!

12/2-13 KURS PÅ BYGDEGÅRDEN I TRÅNGSVIKEN! Helgen 9-10 mars, klockan 10:00 - 15:00 båda dagarna. Jag kommer att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själva kommunicera med djur via foton som jag tillhandahåller, samt eventuellt även kommunicera med något djur "live". Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna, samt foton på egna djur om ni har, så får ni öva med varandras djur också. Kostnad 1000 kr/pers. Jag mailar ut faktura samt kursmaterial. Det går att förbeställa lunch för 75 kr på bygdegården via mig, säg till om det är något du inte tål. Anmälan till: ulrika.nyqvist@rowanheights.se Varmt välkomna till en spännande kurs! (Inställd, kommer vid ett senare tillfälle.)

12/2-13 WORKSHOP I ALSEN torsdag 14/2-13 kl 19.00 - 22.00! Plats: Backgården i Alsen. Jag kommer under kvällen att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själv prova kommunicera med djur via foto som jag tillhandahåller. Det finns också möjligheter att boka kommunikationer och kurser till rabatterade priser! Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna. Kostnad 250 kr/pers, betalas kontant på plats. Billigt fika finns att köpa. Anmälan till: ulrika.nyqvist@rowanheights.se Varmt välkomna till en spännande kväll!

1/1-13 Filmer på Taylor som jobbar: http://youtu.be/v7O9eOP0UQI och http://www.youtube.com/watch?v=D_2srNotf1Y

11/12-12 WORKSHOP I ÖSTERSUND torsdag 7/2-13 kl 18.15 - 21.15! Plats: Hundkul, Brunflovägen 50. Jag kommer under kvällen att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själv prova kommunicera med djur via foto som jag tillhandahåller. Det finns också möjligheter att boka kommunikationer och kurser till rabatterade priser! Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna. Kostnad 250 kr/pers, betalas kontant på plats. Anmälan senast 5/2: ulrika.nyqvist@rowanheights.se eller: anjaw22@hotmail.com. Varmt välkomna till en spännande kväll!

11/12-12 WORKSHOP I TRÅNGSVIKEN tisdag 29/1-13 kl 18.30 - 21.30! Plats: Bygdegården i Trångsviken. Jag kommer under kvällen att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själv prova kommunicera med djur via foto som jag tillhandahåller. Det finns också möjligheter att boka kommunikationer och kurser till rabatterade priser! Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna. Kostnad 250 kr/pers, betalas kontant på plats. Anmälan senast 27/1: ulrika.nyqvist@rowanheights.se eller: bygdegarden@trangsviken.nu Varmt välkomna till en spännande kväll!

20/9-12 WORKSHOP I YTTERÅN onsdag 28/11-12 kl 19.00 - 22.00! Plats: Studio Ruggugglan i Ytterån. Jag kommer under kvällen att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själv prova kommunicera med djur via foto som jag tillhandahåller. Det finns också möjligheter att boka kommunikationer och kurser till rabatterade priser! Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna. Kostnad 250 kr/pers, betalas kontant på plats. Anmälan senast 26/11: ulrika.nyqvist@rowanheights.se eller: marita.malmqvist@hotmail.com Varmt välkomna till en spännande kväll!

20/9-12 WORKSHOP I ÖSTERSUND onsdag 26/9-12 kl 18.00 - 21.00! Plats: SPIRA, Brogränd 17. Jag kommer under kvällen att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själv prova kommunicera med djur via foto som jag tillhandahåller. Det finns också möjligheter att boka kommunikationer och kurser till rabatterade priser! Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Medtag block o penna. Kostnad 250 kr/pers, betalas kontant på plats. Anmälan till SPIRA senast 24/9: ulrika.nyqvist@rowanheights.se eller: info@spirajamtland.se Varmt välkomna till en spännande kväll!

9/5-12 WORKSHOP I ÖSTERSUND onsdag 23/5 kl 19.00 - 21.30! Brogränd 17. Jag kommer under kvällen att gå igenom grunderna i telepatisk djurkommunikation, ge exempel från verkliga livet, samt leda deltagarna i att själv prova kommunicera med djur via foto som jag tillhandahåller. Det finns också möjligheter att boka kommunikationer och kurser till rabatterade priser! Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig detta! Kostnad 200 kr/pers. Anmälan till SPIRA senast 20/5: info@spirajamtland.se Varmt välkomna till en spännande kväll!

1/2-12 Nytt på förstasidan, Uppdaterat under "djurprat" samt mer info om kurser i djurkommunikation. Se "Kurser".

27/12-11 Uppdaterat med mer info om kurs i djurkommunikation, se "Kurser".

14/12-11 En av Zekes söner - Irokon Titanium - är friröntgad på höfter och armbågar samt fri på ögonen! Han finns på Kennel Black Gary i Finland. Hemsidan är dessutom lite uppdaterad under "Djurprat", och en ny sida "Kurser" är tillagd som även fått en egen länk i vänsternavigeringen.

5/10-11 Den 2/10 -11 fick Rowan Height's Taylor Hayes "Taylor" godkänt i korningens exteriördel och kan nu titulera sig KORAD! Se mer här.

18/9-11 Första oktober kommer Ulrika att hålla ett halvdagsseminarium i Sollefteå om djurkommunikation. Se mer här.

29/8-11 Den 27/8 -11 klarade Rowan Height's Taylor Hayes "Taylor" mentaltesten! Se mer här.

18/8-11 Uppdaterat lite på ett antal sidor, bl a under "Hantverk" och "Djurprat" - mer kommer!

15/3-11 Har lagt ut lite bilder. Se dem här.

4/1-11 Har lagt ut bilder som vi tog på nyårsafton. Se dem här. Har dessutom lagt ut information om vår nästa planerade kull, se länk till vänster.

3/10-10 Har lagt ut bilder från den senaste kennelträffen. Se dem här.

19/9-10 Uppdaterat Novas sida med ny bild.

27/6-10 Uppdaterat Steffies sida med MH-resultat och filmer från momenten. Iron har fått en egen sida under "Hanar".

10/5-10 Uppdaterat Zagas och Steffies sidor med de senaste ögon- och ledresultaten. Dessutom en presentation av Zekes kull i Finland som kan nås från sidan "Valpar"!

3/5-10 Mer hantverksbilder (stickade sjalar) under "Hantverk".

24/3-10 Har uppdaterat sidorna "Valpar" och "Planerad kull"

28/2-10 Lagt ut några bilder på Zeke som hans uppfödare tog på honom när hon var hit och hälsade på i samband med att han skulle para en tik från Finland. Bilderna här.

15/2-10 Lite snöbilder på hundarna här.

22/12-09 Lagt ut planerad kull - se under "Planerad kull" då förstås:-)

6/12-09 Den här helgen tillbringade vi hos våra valpköpare i Vindeln. Vi fick till två flugor på smällen och kombinerade besöket med en julmarknad som Ulrika var med på. Det gick bra och vi är nöjda. Med både besöket och marknaden :-) Lite bilder från promenad bredvid Vindelälven här.

29/10-09 Steffie och Zeke leker med rejäla leksaker! Se bilder här.

3/8-09 Har lagt ut bilder från den senaste kennelträffen. Se dem här.

8/7-09 Har äntligen fått ut bilderna från 1-2 maj då vi var och hälsade på Fyra med familj i Vindeln. Bilderna är tagna nere vid Vindelälven. Se dem här.

29/6-09 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

1/4-09 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

21/3-09 Har lagt ut lite bilder. Se dem här.

12/3-09 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

21/2-09 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

17/2-09 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

7/12-08 Har lagt ut lite bilder. Se dem här.

25/11-08 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

10/11-08 Mer hantverksbilder under "Hantverk".

5/11-08 Ny länk "KAN SJÄLV" om mitt företag.

4/11-08 Gjort om sidan "Hantverk" med nya bilder - fler kommer eftersom!

2/11-08 Har lagt ut lite bilder. Se dem här.

25/9-08 Skrivit lite tillägg under "Om oss".

24/9-08 Har äntligen lagt in lite nya länkar på länksidan. Fler kommer!

21/9-08 Har lagt in bilder från de två senaste kennelträffarna, se länken "Kennelträffar". Har dessutom uppdaterat Steffies och Zekes utställningssidor med varsin bild från utställningen i Bureå 24/8.

17/8-08 Knäppte lite bilder i förmiddags. Steffie växer :-)... Bilderna här.

27/7-08 Har lagt in lite nya träningsbilder på Indra och Zeke under deras respektive sidor.

26/7-08 Idag var vi ner till Alsensjön med ett antal badkrukor. Lite lättare att bada blev det när de fick hämta pinnar som en okänd bäver hade gnagt till. Bilder från äventyret finns här.

19/7-08 Idag har vi varit på inofficiell utställning i Arvesund. Zaga blev BIR och Zeke blev BIM! Kritikerna finns på deras respektive sidor under utställningsresultat.

12/7-08 Har uppdaterat Zekes sida med resultatet från utställningen på Almare Stäket den 3/7.

24/6-08 Har lagt ut filmer från de olika momenten på Zekes MH-sida.

23/6-08 Har lagt in ny bild på Zaga under "Tikar" samt kompletterat sidan med vårt senaste tillskott: Steffie! Har även lagt in ny bild på Zeke på hans presentationssida.

18/6-08 Har äntligen börjat uppdatera länksidan. Sidan innehåller bl a en länk till bloggen om Rowan Height's Brooke Logan "Tova" som nyligen flyttat till sitt nya hem. Länksidan kommer att fyllas på med fler länkar framöver.

17/6-08 Zekes MH-protokoll är utlagt på hans sida under "Hanar".

14/6-08 Valparna har nu hunnit bli drygt åtta veckor gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

9/6-08 Valparna har nu hunnit bli sju och en halv veckor gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

30/5-08 Idag blev valparna sex veckor gamla. De har dessutom fått sina fullständiga namn. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

23/5-08 Idag blev valparna fem veckor gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

16/5-08 Idag blev valparna fyra veckor gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

9/5-08 Idag blev valparna tre veckor gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

2/5-08 Idag blev valparna två veckor gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

25/4-08 Idag blev valparna en vecka gamla. Veckobilderna hittar du på sidan "Valpar".

19/4-08 Valparna föddes igår kväll! Det blev tre tikar, två blå och en trefärgad! Följ dem under "Valpar" och i Ulrikas blogg. De första bilderna är utlagda i bloggen. Ett stort grattis till pappa Skye som klarade mentaltesten idag och numer kan titulera sig KORAD och SUCH!

28/3-08 Har äntligen lagt in lite nya bilder på hundarna. Bilder från 30/12 här. Bilder från 13/1 här. Och bilder från 16/3 och 19/3 här.

15/2 & 16/2-08 Dessa dagar har det blivit parningar mellan Indra och Skye! Se mer under Planerad kull.

1/2-08 Idag började Indra äntligen löpa! Se mer om den planerade kullen här. Se Zekes röntgenresultat under "Hanar".

25/12-07 På juldagen tog vi ett gäng bilder på hundarna igen. En ekorre ville också vara med. Se dem här.

18/12-07 Vi blev lite less på gästboken som inte har funkat på drygt en vecka så vi skapade en ny på ett annat ställe. Titta gärna in och skriv några rader!

8/12-07 Vi var ute en sväng och tog lite vinterbilder på hundarna. Se dem här.

5/12-07 Idag startar Ulrika upp sin blogg :-) Se länk till vänster.

17/11-07 Så blev det då bröllop till slut :-) Bilder finns under länken "Bröllop".

10/11-07 Zaga blev BIS-3 (valp 4-6 mån) i utställningsdebuten! Bild finns här.

3/10-07 Titta in under "Planerad kull", där avslöjas vem som är den tilltänkta hanen till Indras första kull!

15/9-07 Lite fler bilder på hundarna här.

5/9-07 Lite bilder på hundarna här.

2/9-07 Har lagt in den senaste kennelträffen under "Kennelträffar". Dessutom lite nya bilder på Fyra och Milo, dessa hittar man under "Tidigare kullar". Fler uppdateringar kommer senare i veckan.

31/8-07 Har flyttat om lite på hemsidan. Våra hundar återfinns nu under länkarna "Tikar" och "Hanar". Zaga och Zalta Biggan har fått egna sidor som nås från länken "Tidigare kullar", dock innehåller de inte så mycket än. Fler uppdateringar kommer de närmaste dagarna.

26/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har Biggan åkt hem med sin nya familj till Kilafors... Riktigt tungt var det att lämna ifrån sig en av två valpar som bott här i åtta veckor. Vi är dock övertygade om att hon har hamnat på rätt ställe och kommer att få det bra. Lillan stannar kvar hos oss och kommer att få tilltalsnamnet "Zaga".

25/8-07 Dagens bilder på valparna här.

24/8-07 Dagens bilder på valparna här.

23/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har valparna varit hos veterinären igen, den här gången för att ögonlysas. Vi åkte som vanligt till Stjördal i Norge eftersom vi inte har nån ögonlysare i Sverige på närmare håll. Det gick bra, Lillan är ua och Biggan har lite CRD. Dessutom lyste vi om Zeke, han är fortfarande ua efter omlysningen.

22/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har valparna varit på veterinärbesiktning.

21/8-07 Dagens bilder på valparna här.

20/8-07 Dagens bilder på valparna här.

19/8-07 Dagens bilder på valparna här.

18/8-07 Dagens bilder på valparna här.

17/8-07 Dagens bilder på valparna här.

16/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag åkte vi bil ut i skogen. Indra demonstrerade vad man kan göra på en promenad där :-)

15/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har valparna fått åka bil för första gången. Vi parkerade och gick en sväng längs en kraftledningsgata. Nåt vi inte hade räknat med var att vi fick ofrivillig skotträning från en skjutbana i närheten. Tur då att valparna har tre vuxna hundar att se upp till som är helt oberörda :-)

14/8-07 Dagens bilder på valparna här.

13/8-07 Dagens bilder på valparna här.

12/8-07 Dagens bilder på valparna här.

11/8-07 Dagens bilder på valparna här.

10/8-07 Dagens bilder på valparna här.

9/8-07 Dagens bilder på valparna här.

8/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har det varit tryckande varmt...

7/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag fick Biggan & Lillan ett första smakprov på världen utanför hagen.

6/8-07 Dagens bilder på valparna här. Idag ville en mås vara med på bild. För övrigt har vi en ny kull i tankarna, se mer under den nya länken "Planerad kull".

5/8-07 Dagens bilder på valparna här.

4/8-07 Dagens bilder på valparna här. På femveckorsdagen upptäcker valparna lite nya grejer i hagen...

3/8-07 Dagens bilder på valparna här.

2/8-07 Dagens bilder på valparna här.

1/8-07 Dagens bilder på valparna här.

31/7-07 Dagens bilder på valparna här.

30/7-07 Dagens bilder på valparna här.

29/7-07 Dagens bilder på valparna här.

28/7-07 Dagens bilder på valparna här. Idag miste vi tyvärr vår kära Olivia (se länken katter). Hon blev plötsligt mycket sämre igår kväll till följd av en förmodad hjärnblödning. Hon springer numera omkring och jagar möss på de evigt gröna ängarna. Olivia blev 15 år gammal.

27/7-07 Dagens bilder på valparna här.

26/7-07 Dagens bilder på valparna här. Idag upptäckte de att det finns nåt som heter "ute"...

25/7-07 Dagens bilder på valparna här.

24/7-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har tjejerna ätit lite Klass.

23/7-07 Dagens bilder på valparna här. Idag har vi byggt en liten hage i köket.

22/7-07 Dagens bilder på valparna här.

21/7-07 Dagens bilder på valparna här. På treveckorsdagen har vi ägnat oss åt lucköppning.

20/7-07 Dagens bilder på valparna här. Mer och mer bus nu.

19/7-07 Dagens bilder på valparna här.

18/7-07 Dagens bilder på valparna här.

17/7-07 Dagens bilder på valparna här. En viss Lillan börjar längta bort från valplådan...

16/7-07 Dagens bilder på valparna här. En viss Biggan har börjat ta för sig ordentligt...

15/7-07 Dagens bilder på valparna här.

14/7-07 Valparna fyller två veckor nu ikväll. Dagens bilder på dem här.

13/7-07 Dagens bilder på valparna här. De har börjat få lite mer fart under tassarna nu och man börjar se lite "hundbeteenden"... Idag har t ex Lillan gett ifrån sig ett läte som lät litegrann som ett morr, samtidigt som hon slog med tassen mot mammas nos... Hon tyckte inte det var så kul längre när Nova gav tillbaks, stor tass på liten hund om man så säger :-)

12/7-07 Dagens bilder på valparna här. Nu har Biggan också öppnat ögonen!

11/7-07 Dagens bilder på valparna här.

10/7-07 Dagens bilder på valparna här. De har fått klorna klippta för första gången och Lillan har dessutom öppnat ögonen!

9/7-07 Dagens bilder på valparna här.

8/7-07 Dagens bilder på valparna här.

7/7-07 Valparna fyller en vecka nu ikväll. Dagens bilder på dem här.

6/7-07 Dagens bilder på valparna här. Dessutom har Indras syster Fyra provat på agility, några bilder på det finns här.

5/7-07 Dagens bilder på valparna här.

4/7-07 Dagens bilder på valparna här.

3/7-07 Dagens bilder på valparna här.

2/7-07 Några fler bilder på valparna hittar du här.

30/6-07 Två tikar såg dagens ljus efter en del dramatik. Se de första bilderna här.

24/6-07 Dags för lite söndagsbilder. Ingen arg fågel den här gången, däremot ville en av våra katter vara med på bild... Se bilderna här.

17/6-07 Vi var ute en sväng igen och tog lite bilder. Den här gången var det en storspov som hade åsikter :-) Se bilderna här.

10/6-07 Vi var ute en sväng på ängen och tog lite bilder på en högdräktig Nova bl a. En tofsvipa hade bestämda åsikter om att vi nog rörde oss på fel ställe... Se bilderna här.

23/5-07 Idag tog vi ultraljud på Nova och det visade sig att det finns ett gäng valpar där inne! Läs mer om den planerade kullen här.

20/5-07 Ny bild på Indras syster "Fyra" inlagd på hennes sida. Igår var Zeke och matte ute och spårade, bilder från den övningen hittar du här.

18/4-07 Några nya bilder på Indra & Zeke. Se dem här.

13/4-07 Nova löper äntligen! Se den planerade kombinationen här.

12/4-07 I påskas var vi till Vindeln och träffade Indras och Zekes syster Fyra med husse och matte! Länk till bilder från påhälsningen finns under "Kennelträffar".

7/3-07 Nya bilder på  Zeke! Se dem här.

28/1-07 Nya bilder på alla hundarna! Se dem här.

31/12-06 Nya bilder på  Zeke! Se dem här.

24/10-06 Nya bilder på alla hundarna! Se Zekes och Indras sidor + förstasidan!

1/10-06 "Nya" bilder på Zeke inlagda på hans sida. "Nya" betyder två månader gamla. Den lille mannen är ju sex månader nu, inte som på bilderna där han är fyra månader.

10/9-06 Zeke har varit på utställning igen, denna gång i Östersund. Resultatet blev HP och BIR! Se mer under Zekes utställningsresultat.

21/8-06 Nya bilder på Zeke från hans första utställning inlagda på ny sida, "utställningsresultat", som är länkad från hans egen sida. Bild på Zeke från utställningen även på startsidan.

15/8-06 Ny sida skapad - "Kennelträffar" - där vi lagt in länkar till sidor om de sammankomster vi har haft med kennelns hundar, bl a hade vi en träff så sent som i lördags, 12/8. Fjolårets träff saknas fortfarande men det ska åtgärdas så fort som möjligt. Har även lagt in ny bild på startsidan.

27/6-06 Ny bild på startsidan + några nya bilder inlagda under länken "Zeke". Äldre zekebilder har flyttat till en egen sida.

21/6-06 Nu har vi bestämt hane inför Novas nästa löp! Läs mer under "Planerad kull". Utöver det är startsidan och sidan "Om oss" uppdaterad, samt nya bilder på Zeke inlagda.

15/6-06 Ännu fler bilder inlagda under länken "Zeke".

6/6-06 Ytterligare några nya bilder inlagda under länken "Zeke".

30/5-06 Några nya bilder inlagda under länken "Zeke".

25/5-06 Nu har vi fått hem valpen från Finland! Det är en trefärgad hane som ska heta Zeke. Ny sida skapad för honom + lite bilder inlagda under länken "Zeke".

13/5-06 Idag fixade Indra och matte Ulrika uppflytt när de tävlade i appellspår i Strömsund! Indra spårade som en kanon och fick 9,5 resp 10 i betyg av domarna. Totalpoängen landade på 247,5 av 320 möjliga, man känner sig onekligen stolt som husse och sambo till dessa två ;-)

3/4-06 Nya bilder inlagda under "Planerad import".

2/4-06 Dame fick sex st valpar 30 mars! Se mer under "Planerad import".

5/3-06 Skrivit om Dames ultraljud under "Planerad import":-)))

6/2-06 Gjort en ny sida om vår planerade import. Bilder på Dame och Wim.

19/1-06 Valpbild på förstasidan + text om valpkull. Gårdsbilden flyttad till "Om oss".

7/11-05 Uppdaterat med bild på Mysak som vi planerar att para Nova med nästa gång hon löper. Se under "Planerad kull".

4/10-05 Uppdaterat med ny bild på startsidan, nya bilder på Indra under länkarna "Bilder" och "Träning/Tävling" samt uppdaterat några av hennes tävlingsresultat.

18/7-05 Sidan har genomgått en mindre renovering så att den blivit mer logisk att klicka runt i. T ex har våra egna hundar, Nova och Indra, fått sina egna sidor som kommer att vidareutvecklas framöver. Den kull som Nova haft hittills presenteras under "Tidigare kullar". Vi planerar i skrivande stund att ta en ny kull på Nova, läs mer om detta under "Planerad kull".

2/4-05 Sidan uppdaterad med nya bilder på Highland Legend "Milo" och Black Velvet "Whisky".

20/3-05 Idag har vi varit på inofficiell utställning i Vålbacken utanför Östersund. Indra, Johnnie och Zeb deltog. Indra blev 2:a i sin klass, Zeb och Johnnie blev 1:a respektive 2:a i sin klass och båda fick HP. Zeb blev sedermera BIR och BIG3! Vi tog några bilder på Zeb och har uppdaterat sidan med dem.

20/2-05 Sidan uppdaterad med ny bild på Indra på framsidan och ytterligare några nya bilder på henne under "Rowan Height's Grand Bark".

31/1-05 Sidan uppdaterad med nya bilder på Rowan Height's Four Roses "Fyra".

13/1-05 Sidan uppdaterad med ny bild på Indra på framsidan och nya bilder på henne under "Rowan Height's Grand Bark", samt nya bilder på bilder på Johnnie Walker.

21/12-04 Fantastiskt... Sidan är en aning uppdaterad med nya bilder på Indra och Whisky. Vi ska uppdatera även på de andra valparna när vi får tag på bilder.

15/9-04 Bilder från valpträffen som vi hade 4/9 finns länkade från sidan "valpar".

29/8-04 Idag har vi ÄNTLIGEN (igen) uppdaterat hemsidan. Några av valparna har deltagit i ett par utställningar, bilder från dessa finns länkade från sidan "valpar".

17/7-04 Idag har vi ÄNTLIGEN uppdaterat hemsidan. Det kändes jobbigt ett bra tag sedan valparna åkt, så det fick vänta med hemsidan. Nu har valparna fått varsin sida under "Valpar", och vi har även lagt ut en ny bild på Nova på framsidan.

31/5-04 Idag åkte lilla Four Roses (mellantjejen) hem med sin matte och husse till sitt nya liv i Vindeln. Vi grät en skvätt när de åkte, vi har ju levt natt och dag med valparna i åtta veckor nu. Kanske det känns värst att skicka iväg den första...? Det kommer att åka nån nästan varje dag nu, Grand Bark (stortjejen) blir dock kvar hos oss. 

Nya bilder på 8-veckorsvalparna är inlagda.

28/5-04 Ögonlysning i Stjördal i Norge idag... Usch vad nervöst det var! Resultatet visade sig vara 4 st ua och 2 med lite CRD, vilken lättnad!!!

27/5-04 Valparna veterinärbesiktades och alla var ua.

26/5-04 Porträttbilder på 7-veckorsvalparna inlagda + lite bilder tidigare i veckan, bl a när pappa Wim var på besök.

17/5-04 Porträttbilder på 6-veckorsvalparna inlagda.

10/5-04 Porträttbilder på 5-veckorsvalparna inlagda + lite bilder tidigare i veckan.

4/5-04 Porträttbilder på 4-veckorsvalparna inlagda. Helkroppsbilder som inte var sådär jätteenkla att få till :-)

27/4-04 Porträttbilder på 3-veckorsvalparna inlagda + lite bilder tidigare i veckan. Nu har de kommit på benen och busar med varandra.

20/4-04 Bilder på valparna när de äter sitt första köttfärsmål är inlagda.

19/4-04 Veckans porträttbilder på valparna inlagda på valpsidan. Idag är de två veckor gamla!

18/4-04 Lite nya bilder inlagda på valpsidan.

12/4-04 Valparna en vecka gamla! Porträttbilder kommer att läggas ut varje vecka + andra bilder däremellan förstås.

7/4-04 Bilder på valparna inlagda på valpsidan.

5/4-04 Valparna föddes!!! Tre tikar och tre hanar!

28/3-04 Det "blippar" på i magen, juvret sväller, pälsen under magen rasar och vid vägningen visade det sig att Nova gått upp ca 1 kg på ungefär 2 veckor. Dock gömmer hon valparna bra, för hon är fortfarande rätt så smärt och smidig!

22/3-04 Började känna efter fosterrörelser - och det "blippade" där inne!

21/3-04 Gjorde i ordning valplägret.

8/3-04  Ultraljud - Nova är dräktig!

10/2-04  Sidan uppdaterad: den här länken tillkom, uppdaterad text på "Om oss" och på "Valpar" + stamtavla på eventuella valpar.

4/2-04  En lika bra parning till, sedan började vi vår långa resa hemåt med spänning och förhoppning i bagaget...

2/2-04  Till veterinär och gjorde ett utstryk till - perfekt höglöp! Slängde oss i bilen och åkte till Stockholm - väl framme blev det en perfekt parning med ca 20 minuters häng direkt! Duktiga hundar!

31/1-04 På djursjukhuset och gjorde ett vaginalutstryk - börjar närma sig höglöp!

21/1-04  Nova löper - ÄNTLIGEN!!!