Referenser

 

Start
Aktuellt
Om oss
KAN SJÄLV
"Djurprat"
Kurser
Referenser
Media
Tikar
Hanar
Valpar
Planerad kull
Tidigare kullar
Kennelträffar
Katter
Minnen
Länkar
Hantverk
Bröllop
Gästbok
Kontakt Ulrikas blogg

REFERENSER FRÅN EN DEL AV MINA KURSARE OCH KUNDER - STORT TACK TILL ER!

 

Jag vill varmt rekommendera Ulrika som djurkommunikatör för hon fick in sånt som stämde jättebra på våra djur. Vi hann bara läsa första raden så blev vi rörda direkt. Kram♥ June Eriksson”

 

” Jag gick på kurs i Maj i år o det var väldigt intressant o har gett mersmak. Jag kände stor trygghet i Ulrika hela tiden som alltid fanns där när man hade frågor lr behövde hjälp. Kursen flöt på smidigt i 5 veckor o jag har efter detta jobbat en hel del med djurkommunikation..Kram ♥”  Carola Ilar

 

” Ulrika tog sig alltid väldigt gott om tid att chatta med oss deltagare, hur länge vi än ville hålla på. All heder för det engagemanget! Elisabeth Magnusson Rune”

 

” Jag bad Ulrika att kontakta min innerligt älskade livskamrat, min vovve som somnat in av en ålder av 15 år. När jag fick svaret forsade tårarna och jag kände i hela brevet att detta verkligen var min Tessie som talade via Ulrika till mig! Detta kommer jag alltid vara henne evigt tacksam för. Detta blev starten till att jag tog tag i att börja kurs hos henne i djurkommunikation också. Ulrika är en mycket duktig kommunikatör och pedagog, som på ett proffsigt och varmhjärtat sätt gör sitt jobb på ett otroligt sätt. Jag rekommenderar henne varmt ♥ Rebecka Martinsson”

 

” För mig var det en mycket utvecklande, rolig, inspirerande distanskurs i djurkommunikation, som gav mig mersmak för att hjälpa djur och för att kunna komma närmre djuren ♥ Jag är väldigt imponerad av Ulrikas kunskaper och hennes sätt att lära ut, där vi elever, själva får träna praktiskt på att prata med djuren(läxor via e-post). Läxorna var både roliga och utmanande. Sen hade vi en gmensam chatkväll där alla kursare pratade om veckans läxor o eventuella frågor, det var alltid höjdpunkten på veckan:) en kurs jag varmt rekommenderar :) Gunilla Falk, djurkommunikatör

 

 Efter djur kommunikationen av min Fernando kan jag och rekomenderar jag Ulrika varmt & starkt  
Mycket nöjd & klockren beskrivning och jag asgarvade när jag läste det :)...och jag kände verkligen det va han som talade 
Dom som känner han, gjorde likadant :D // Kram Jeanette & Fernando”

 

Sommaren 2012 gick jag en distanskurs i djurkommunikation hos Ulrika Nyqvist.

Ulrika är en mycket kompetent och engagerad lärare.

Hon ger alltid bra och konstruktiv feedback på de kommunikationer som ingår i kursen.

Jag kan varmt rekommendera kursen för alla som är intresserade av att prova djurkommunikation.

 Lars Petersson

Kungsbacka

 

Genom Ulrika och hennes kunnande har nya vägar öppnat sig för mig och jag känner att jag växer som människa.

Nina Andersson

 

Tack Ulrika för en  suveränt bra kurs! Den var lättförståelig och det fungerar faktiskt. Jag är väldigt glad att jag har gått den J

Carina Lindström

 

 

När det gäller din kurs: Den är helt fantastisk och oerhört lärorik på alla sätt, mycket lätt att förstå, samt att man får en otroligt bra feedback av dig! Mycket bra också att vi kursdeltagare kan "byta" djur med varandra under kursen, samt att du erbjuder ny kurs för halva priset för alla som vill gå om din kurs. Allt är perfekt med din kurs och med hela innehållet,och man får oerhört bra tips och råd samtidigt! Helt suveränt!

Ang dig som Djurkommunikatör: Du är helt fantastisk och suverän! Allt du får fram stämmer till över 100%! Du är värd en stor ELOGE, Ulrika!

Kram från Marika, Sessan och Tessie!

 

Jag kan varmt rekommendera Ulrika, både när det gäller de distanskurser hon håller i djurkommunikation och de kommunikationer hon själv gör med djur på uppdrag av djurens ägare.

Som kursledare är Ulrika mycket ambitiös och mån om att deltagarna ska få ut mesta möjliga av kursen och är snabb med feedback på de insända kommunikationerna. Som deltagare är det förstås ens eget ansvar att under tiden kursen pågår göra så många kommunikationer som möjligt - Ulrika verkar aldrig tröttna på att ge uppmuntran och på att ständigt påtala att övning ger färdighet - öva, öva, öva ... Att få möjlighet att lära sig djurkommunikation hemifrån på det här sättet är fantastiskt bra – och miljövänligt! Jag själv gick kursen i djurkommunikation hösten 2012.

Jag har också anlitat Ulrika för kommunikation med en av mina hundar. Inte nog med att hon fångade honom och hans personlighet "mitt i prick", hon lyckades också förklara för honom hur jag önskade att han skulle ändra sitt i vissa fall icke önskvärda beteende genom att förklara vilka fördelar han därigenom skulle få - och han har förändrats! Han förstod vad Ulrika menade och nu kan jag själv lättare förklara för honom när Ulrika har gjort grovjobbet. I likhet med en tonåring så har han väl inte riktigt velat lyssna på sin egen matte ...

 Lisa Öberg

www.oldtjikko.se

 

"Jag har anlitat Ulrika till våra två hundar och har haft stor hjälp av detta. Både att få svar på det vi undrat över och att få bekräftat det vi redan vet. Inte att förglömma heller, att vi har kunnat ge hundarna en möjlighet att förtydliga sig och att vi har fått gett uttryck för vår oändliga kärlek till varandra som vi nu vet att den andre verkligen förstår!

Ulrika är snabb i sina svar på e-posten när man skriver och hon är utförlig i sina svar, så man får en tydlig bild av det som kommer att ske. När hon återger sina samtal med djuret, är det detaljrikt och utförligt. Jag tycker dessutom att kostnaden är så pass låg att jag kan unna oss att göra detta fler gånger bara för att det är underbart att kunna komma våra hundar närmare, inte bara för att få hjälp i en akut situation!" (Anonym)

 

 

 Jag har anlitat Ulrika tre gånger för att prata med Love. Jag har fått mycket bra svar av henne och jag har haft mycket glädje av att ha fått veta vad Love funderar på och hur han upplever saker. Min relation till honom har förbättrats mycket efter att ha fått svar från Ulrika. 

 I de svar jag fått har jag kunnat identifiera alla fakta och det har varit saker jag inte känt igen, men det har visat sig att dessa har funnits hos familjen som har passat honom när jag har behövt hjälp.

 Jag blev väldigt fascinerad av att Ulrika kunde pricka rätt så exakt med t.ex. om att Love inte tycker om avgaser och det har han utsatts för inne i centrala staden där han varit hos en familj som hjälpt mig.

Jag fick också hjälp med hur jag kan vara mer till hjälp för honom att han skall trivas bättre..

 MVH: Marika

 

 

Referenser till Ulrika Nyqvist, djurkommunikatör:

 " Jag har anlitat Ulrika för en kommunikation med min avlidna lilla hundpojke Romeo och jag vill säga att kommunikationen var klockren!!! Alla vi som levt med Romeo el som på annat sätt känner honom sa samma sak: "Det här är klockrent! Det här är Romeo!!!"

 Dessutom har jag pratat med ett medium ca 1,5 v före jag fick Ulrikas kommunikation och både mediets och Ulrikas kommunikation samstämmer med varandra! För att göra allt ännu bättre, jag som matte visste ju allt detta redan och hur speciell själ han var men att få det bekräftat från två av varandra oberoende källor är det bästa av allt!

 Tusen tack Ulrika!

 Mvh

 Pirjo, Romeos♥ matte "

 

 

Jag har gått djurkommunikation hos Ulrika Nyqvist och kan bara säga att jag är jättenöjd med kursen. Kursmaterialet var lätt att förstå och Ulrika förklarar också på ett bra sätt när man undrar över något. Ulrika fanns till hands vissa kvällar då vi alla kunde chatta också vilket är ett mycket bra verktyg för många. Alltid vänlig och med stort tålamod besvarade Ulrika våra frågor. Jag är tacksam över att jag gick denna kursen då den gav mig mycket. // Susanne Hellman

Jag har anlitat Ulrika att kommunicera med min katt och det Ulrika fick fram i samtalet upplevde jag som klockrent. Tack Ulrika! // Susanne Hellman

 

 "klockrent - bekräftar mycket som jag tänkt - jag rekommenderar alla djurägare att låta sina djur få prata och ditt upplägg att skriva ner hela samtalet var pricken över i" Elisabeth Lorentzon

 

"Tycker att du har varit en helt fantastisk handledare! Du har kommit med bra och fungerande tips och varit snabb att svara på mail som jag skickat efter djurprat. Du har varit öppen, förstående och har verkligen tänkt till för att koppla ihop den info jag har fått, från djuren, med vad du vet sen tidigare.

 Till en början så kändes kursen spännande men svår. Just nu känns djurkommunikation mest bara spännande/fascinerande, och betydligt mindre svårt än tidigare.

Du har peppat och stöttat mig,och jag kan känna hur min självsäkerhet inom djurkommunikation har utvecklats mycket på så pass kort tid.Det är inte så svårt som man tror och att det gäller att vara öppen och inte döma någon djurart i förväg.

 Tack för en underbar vägledning i djurkommunikation, jag hoppas att flera tar chansen att gå hos dig!" Elin Lögdberg

 

Ulrikas distanskurs i djurkomunikation har varit otroligt givande! Ulrikas förklaringar och sättet att guida igenom kursen och alla dessa små hinder som man stöter på under vägen, har hon skött på ett otroligt proffitionellt sätt.

Under kursen har jag fått en enorm feedback och som den person som jag är med både ADHD och dyslexi, har hennes bemötande varit otroligt bra och förstående att alla är vi olika och ligger på olika plan vad gäller personlig utveckling.

Hon hjälper en på det bästa sätt hon kan för just den personen. Jag kan varmt rekommendera denna kurs vare dig du är helt nybörjare eller har gått kurs tidigare. Många kramar och tack för denna gång! Malin Östberg

 

Ulrika var väldigt lättillgänglig när jag behövde få hjälp med att kontakta min ponny. Jag rekommenderar henne varmt eftersom sessionen var väldigt givande och har hjälpt mig och min vän framåt.  - Wilma Seger 

 

Jag har nu gått klart distanskursen djurkommunikation som Ulrika hållt i. Kan varm rekommendera detta, då det både är väldigt spännande, intressant och nytt. Detta tillhörde inte min vardag förut, men det kommer absolut göra det nu när det gett mig mer smak för detta :) <3
/Susanne

Jag har anlitat Ulrika två gånger att prata med min lilla vän Dante, första gången satt man med nålar av att vänta på mejlet med svar på frågor man hade ställt.. När jag väl fick första svaret där hon hade haft kontakt med min vän så hann ja bara läsa första meningarna så började de rinna tårar ned för kinderna, allt pga lycka och förståelsen att detta var på riktigt och hur hon på ett ovanligt sätt hade fått reda på hur min hund var och att detta var min hund utan och innan till hon hade kommunicerat med ! Hur gjorde hon och hur lyckades hon veta hur min hund var ? De är helt förtrollande.. Sen kontakten första gången känner jag ett starkare band till min vovve, förstår han mycket mera och de roliga är att han vill att jag "matte" ska lära sig att själv kommunicera med han. Men jag kan säga att jag vågar mig ej på detta ännu.. men inom en snar framtid !

Men jag kan rekommendera Ulrika starkt, de är mycket väl utförligt och man märker att hon brinner för detta ! De är spännande och roligt och tycker alla som har djur skulle behöva testa på detta för de är en upplevelse ! 

 Mvh Nina Och Dante

 

 " ville höra vad 5 av mina hundar hade och ville säga

(3 som är med mig i livet och 2 som har avlidit )

Hade bara 1 fråga var till 2 av de hundar som är med mig i

Livet ) för övrigt frågade jag inget utan överlät det till Ulrika.

Det var underbart att läsa att det jag alltid försökt/försöker vara för

Mina älskade hundar - det upplevde och kände de.

Hundarnas sätt att uttrycka sig genom Ulrika var otroligt

- Det var så lätt att känna igen! Fick veta saker jag undrat över 

Men fick också bekräftat sådant jag trodde.

Detta har gett mig en viss ro i själen ! 

Lyckan av att få denna kontakt är stor och jag blev väldigt rörd och tagen."

Tack för all hjälp Ulrika - jag kommer garanterat tillbaka och rekommenderar

Dig till alla som vill ha denna upplevelse/kontakt" //Maria Ivarsson

 

Jag kan inte säga annat än JÖSSES, vad det stämmer! Det är andra gången jag konsulterade hundkomunnikatör, denna gång ang Diza, och det kunde inte stämma bättre! Rekommenderar verkligen Ulrika Nyqvist!:)) /Romeos & Dizas matte.


Ulrika har kommunicerat med mina två hundar. Dom är av samma ras men har olika personlighet.
Ulrika prickade helt rätt. Satt och log för mig själv när jag läste.Allt stämde så bra.
Har också gått kurs i djurkommunikation för Ulrika. Vi fick kommunicera med Ulrikas djur och
även varandras. Inressant när man "får fram" nånting själv, och få feedback av Ulrika och kurskamraterna.
Birgitta.

 

Jag vill gärna skriva lite om hur Ulrika har hjälpt mina två katter.
Katterna kom till mig tillfälligt genom Djurskyddet,
eftersom de inte hade någonstans att ta vägen.

De bodde hos mig i ca ett år, sedan separerade jag
och min sambo och jag fick sälja huset. Jag bestämde
mig för att flytta söderut, ville därför omplacera katterna,
eftersom det inte skulle bli bra för dem där.
Genom kattklubben hittade man en familj på landet som verkade
jättebra. Men, efter ca tre dagar smet den yngsta katten ut och för-
svann. Jag hade ju kontakt med familjen men när det gått tre
månader så gav de upp. Då bestämde jag mig för att kontakta Ulrika
och själv åka upp och leta.

Hon talade om ungefär var Sony var, fick också en karta med platsen
in-ringad. Vi letade i 14 dagar innan vi hittade henne, NÄSTAN EXAKT där
Ulrika sagt. Hon hade blivit rätt skygg och var förmodligen rädd för
att komma fram. Men, när hon hörde min röst så kom hon, det var en otrolig
glädje. Numera bor hon med ett par på landet och går ut och in som hon vill,
så hon har det jättebra.

Den andra katten, Molly, var kvar hos den första familjen, men så
ringde de och talade om att de blivit allergiska så att hon inte kunde vara
kvar, i såfall skulle hon vara ute mest hela tiden och bo i en lada.
Bestämde mig för att ta tillbaka henne och ringde till Ulrika igen.
Jag ville höra vad Molly själv ville, om hon ville stanna och vara ute eller om hon ville komma
tillbaka till mig där hon skulle vara inne mest. Hon sade att hon ville tillbaka till mig.
Det gick väldigt bra och hon verkade nöjd, hade dock hela tiden
funderat på att flytta tillbaka till Östersund och så blev det.

När jag började ta fram kartonger och packa så blev Molly hysterisk,
hon sprang runt, runt med svansen i vädret, så det var nästan omöjligt att
packa. Kontaktade Ulrika igen, bad henne att prata med Molly och tala om för
henne att hon skulle få följa med mig och att det var lugnt.

Ulrika pratade med henne och efter det, som genom ett trollslag, så
blev hon JÄTTELUGN, satt till och med bredvid mig medan jag packade UTAN
ATT RÖRA EN MIN, FANTASTISKT!!!!
Så, jag är väldigt tacksam att Ulrika finns och för att hon hjälper
djuren att förmedla sina tankar till oss människor och tvärtom. Jag
rekommenderar henne å det varmaste, hon är otroligt duktig.

Annica
 

Jag kan varmt rekommendera Ulrika när det gäller att prata med ens djur! Hon prickade verkligen in allt och det kändes verkligen som att det var mitt lilla <3 som pratade genom henne! Vart rörd till tårar över hur bra det funkade, och lyckan över att det finns någon som kan prata med ens allra bästa så att man vet att allt är okej är verkligen guld värt.
Marika & Alice <3

 

Jag uppmanar alla som har intresse för att kunna kommunisera med våra älskade djur, att gå denna distanskurs. Jag har fått lära mig att det fungerar med övning, det stämmer verkligen, det har fungerat även för mig. Det hade inte gått utan Världens bästa Fröken, givetvis måste man öva, öva, men det fungerar. Tack Ulrika. Mvh. Catarina Boman.<3

 

"Jag tror minsann att det är en nära vän till mig som skrivit om Bamse, för man kan inte pricka in allt om man inte känner honom! Nu känner såklart inte Ulrika min hund, men fick till det precis ändå"  Mia i Falun

Jag tog kontakt med Ulrika efter att min älskade vän fick lämna oss alldeles för tidigt. Han och jag stod varandra väldigt nära, saknaden och sorgen efter min älskade ponny är obeskrivlig . Men med hjälp av Ulrika vet jag att han har det bra, vi kommer ses igen och att han hälsar på mig ibland . Vilket gör det lättare för mig att kunna gå vidare , när han finns vid min sida och vi snart kommer mötas igen! Så jag kan varmt rekommendera Ulrika , tack!! //Emelie Feiff 

 

Ulrika talade med vår Julle som vi tog hand om för åtta veckor sen då hans ägare avlidit. Julle hade inte haft det bra men kom sig fort i vår flock med hundar.
När Ulrika talade med honom var det som ytterligare en pusselbit föll på plats för oss och även Julle. Allt hon sa om hur han har det nu stämmer.
Det han berättade om tidigare förhållanden fick mig att gråta.
Vi hade gjort en stor förändring på våra veckor med Julle och Ulrika fortsatte den förvandlingen.
Jag är henne evigt tacksam och jag vet att Julle säger det samma.

Vänligen Lena Flodman.
Att gå kurs för Ulrika har varit som en härlig tripp in i en ny värld. Snabb feedback. Bra chattforum. Om du bara skall gå en kurs i år Gå den här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den får fem tassar av tre möjliga. /Lena Flodman.

 

"Jag har nu gått distanskurs för Ulrika i Djurkommunikation. Kursen har varit mycket givande och bra upplagd! Det har varit lätt att förstå hur man ska tala med djuren och vi har fått bra kursmaterial av Ulrika via mail. Det är inga höga krav på att få diplom, men självklart så krävs det ju mycket övning för att bli bra på att kommunicera med djuren.
Ulrika har varit fantastisk som kursledare, hon tar sig tid att ge bra feed-back för dom övningar/djursamtal vi haft och under chatt-kvällarna ger hon verkligen av sig själv. Svarar på allt du vill veta om djurkommunikation för att vi ska lära oss så mycket som möjligt. Hon har även delat med sig av hur hon jobbar. Då jag själv vill kunna jobba som djurkommunikatör så har jag haft en del frågor angående hur hon gör med kunder, betalning osv...och det finns inte en fråga hon inte svarat på! :)
Kursen har även ett lugnt tempo, vilket har passat mig som är väldigt stresskänslig.
Jag är jätteglad och tacksam över att jag gått denna kurs! Nu är det bara att öva vidare.. :)
 //Malin "

 

"jag är väldigt nöjd med den hjälp vi fick av Ulrika då våran Sven sprang bort på vår semester och var borta 15 dagar! Som hon förklarade att Sven är stämde så bra överens med hur han är. Och han kom dessutom hem! Jag är så nöjd att jag valde just Ulrika och att hon hjälper så många till ett bra pris som dom flesta har råd med om dom förlorar sitt djur. Tusen tack Ulrika!" Madelene Strömqvist

 

 Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera Ulrika som djurkommunikatör efter hennes prat med min hund Nello. Kändes på pricken att det var honom hon pratade med. Kommer att anlita Ulrika igen om det är något mer jag vill förmedla till honom i framtiden. Mvh Ulrika Sjaunja

 

Jag har precis avslutat en kurs i Djukommunikation med Ulrika som ledare. Vi var tio i gruppen. Det har varit fantastiskt lärorikt och roligt.

Ulrika är en underbar människa och det är nog hennes förtjänst att vi har blivit vänner. Nu när kursen är slut kan vi öva på varandras djur och hålla kontakten.

Jag kommer nog att gå kursen en gång till men behöver landa efter denna och fortsätta träna.

Dessutom vill jag säga att jag är väldigt förtjust i saker som Ulrika målar! Jag älskar hantverk!

 Elisabeth Ribbe Andersson, Västervik

 

 

"Jag har länge känt att jag kan på något sätt prata med djur men inte fullt ut. Sen jag gick kursen hos Ulrika via internet har jag tränat upp mina sinnen och min intuition så att jag efter fem veckor kan känna av långt mycket mer än innan. Ulrika är tålmodig, uppskattande och tydlig med hur vi ska arbeta och kursen har verkligen öppnat nya dörrar till gemenskap med djur. Jag kommer definitivt att försöka gå fler kurser" Helena Kruse

 

"Ulrika pratade med min häst om lite olika saker. Bl.a så har han verkat vara ointresserad av mig och inte velat låta sig fångas in och bli kelad med i hagen, ibland har jag inte ens kunnat komma i närheten av honom. Efter Ulrikas samtal med honom där han bl.a fick veta hur mycket han betydde för mig och där han fick en chans att kommunicera sina känslor för mig och det liv han/vi har tillsammans blev han som en helt ny häst. Han viker inte från min sida och nästan springer mig till mötes" Helena Kruse.

 

Efter att ha avslutat en spännade och givande distanskurs i djurkommunikation för Ulrika Nyqvist, så vill jag varmt rekommendera denna kurs för flera.

De 5 veckorna gick väldigt fort och det var skönt att kunna sitta hemma och genomföra en kurs, utan att behöva ta sig någonstans.

Kursmaterialet var lättförståeligt, chattkvällarna med de övriga deltagarna var roliga, och att maila övningarna och få feedback tillbaka på e-posten fungerade väldigt bra. Ulrika fanns till hands för en genom hela kursen, gav råd och stöd och svarade på alla frågor man hade.

TACK Ulrika för att du delar med dig av din kunskap på distans, så jag också kunde lära mig och uppfylla min dröm att bli djurkommunikatör <3

Hälsningar Ingela H

 

Tack, Ulrika, för en fantastiskt givande kurs. Det unika med den här kursen är att du inte bara gav oss de redskap som behövdes, teori, metod, övningsdjur chattkvällar, respons samt din kunnighet och erfarenhet och en massa tid utan att du också visade en sådan passionerad glädje av att lära ut, uppmuntra och bekräfta. Alla som börjar kursen har ju drömmar och du är den som faktiskt får det att hända.
 

Annkristin Eriksson

Jag är så tacksam för det samtal du hade med min bortgångna älskade katt. Du pratade så varligt och respektfullt med honom så han öppnade sig för dig. Jag hörde hans röst i dina nedskrivna ord. Och du fångade hans underbara personlighet och attityd. Det blev hans sista ord och jag vet nu att han alltid finns vid min sida när jag behöver honom. Med det stora förtroende jag har för dig, Ulrika, känns det rätt mot mina djur att du är den enda djurkommunikatör jag kommer att anlita hädanefter.
 
 AnnKristin Eriksson

 

Distanskursen i djurkommunikation har gett mig väldigt mycket. Ulrika är en varm, engagerad och kompetent kursledare som verkligen inspirerar. Under kursens gång puffade hon mig hela tiden framåt med sin feedback. Och hon är förvånansvärt snabb med att återkoppla. Ulrika har stor kunskap som hon är generös med att dela med sig av. Hon är noga med att inte bara förmedla tekniken för djurkommunikation utan också etiken i förhållande till djuren och deras människor.

 Kursupplägget med veckovisa uppgifter och chatten på Facebook är jättebra! Det är inga svårigheter att följa med i tempot. Hur mycket man vill utvecklas bestämmer man själv beroende på hur mycket tid man lägger ner på uppgifterna!

 Jag kan varmt rekommendera Ulrikas distanskurs! //Lotta Briné

 

Jag hade hört om djurkommunikation tidigare, och snubblade av en slump över Ulrikas hemsida. Där läste jag mer och läste även alla de referenser som fanns. Det övertygade mig om att jag ville prova, och jag skickade ett mail till Ulrika där jag bad henne kommunicera med min hund.

Jag ville att hennes samtal med hunden skulle vara helt förutsättningslöst och ställde därför inga frågor, utan lät Ulrika och hunden prata fritt med varandra. Trots det fick jag ändå svar och förtydliganden på ett par frågor som jag funderat över.

Jag har redan rekommenderat Ulrika till ett par andra hundägare i min närhet, och kommer även själv att återkomma och be Ulrika prata med min hund igen!

 Maria i Halmstad

 

Ulrika har på ett mycket bra sätt kommunicerat med våra två hundar. De är väldigt olika individer men det Ulrika kunde få fram trots stort geografiskt avstånd var strålande. Det stämde mycket bra in på båda individerna. Vi kommer att anlita Ulrika när vi känner behov av hjälp med kommunikationen. Vi fick också mycket bra hjälp. Ulrika prioriterade vår gamling utan att vi behövde be henne om det. Bara den fingertoppskänslan är värdefull. Så här en månad senare så har vi nog insett att det går snabbt mot slutet vilket gör oss extra tacksamma för kommunikationen och prioriteringen. 

Tack Anki

 

 

Fascinerande och ganska otroligt att vår katt Lovis var precis där Ulrika hade ritat ut på kartan att hon var. Hon hade varit borta i två månader och jag gick bara ut och ropade i ca fem minuter innan hon kom tillbaka. 

Sara i Offne 

 

 

"Ville att Ulrika skulle ta kontakt med min avlidna hund och hunden jag har kvar. Allt stämde så otroligt bra! Tårarna trillade när jag läste allt den avlidna sagt, och blev glad över vad den andra sa. Finns ingen som kan veta sånt Ulrika sa! Stort Tack!
 //Annelie Appelqvist

 

 

Ett stort tack Ulrika för din givande kurs i djurkommunikation.

Det var med spänning som jag väntade på att få de första bilderna på Ulrikas djur. Jag läste noga igenom kursmaterialet och förberedde mig som Ulrika beskrivit . Till min stora förvåning så fick jag kontakt första gången. Det var fascinerande och sedan så skrev Ulrika och talade om vad som stämde med det som jag hade fått fram. Det var mycket intressant och roligt att läsa hennes brev, de var både humoristiska och positiva.

Ulrika är en väldigt ödmjuk person som vill att det ska fungera för alla kursdeltagare. Hon stöttar, hjälper och ger goda råd under hela kursen. Hon finns alltid tillgänglig om man har frågor. I en sån här kurs på distans så är det väldigt viktigt. Sedan har vi även kontakt med hela gruppen på facebook och Ulrika finns tillgänglig för en chatt en gång i veckan vilket också är väldigt positivt, lärorikt och roligt att vara med på.

Så jag kan varmt rekommendera hennes kurs i djurkommunikation.

Med varma hälsningar

Jeanette Byström Grein

 

ulrika är en person som förstår och lyssnar. kursen i djurkommunikation har fått mig att förstå mycket. har alltid vetat att jag har mer att ge och nu fick jag chansen att upptäcka detta och framför allt, få feedback på att jag kan. tackar ulrika för en spännande upplevelse och tackar djuren! <3

/maria

 

 

Jag vill skriva och tacka för en otroligt givande kurs i telepatisk djurkommunikation. Jag gick den i oktober-november och jag kommer att gå den igen nästa år igen, ska bara träna och träna ännu mera. Det var så roligt att få uppgifterna varje vecka och försöka sig på att samtala med djuren, och sedan när man fick respons från bästa Ulrika, på att man lyckats, ja då blev man så glad. Ulrika svarade alltid direkt när vi hade frågor om något eller om vi behövde hjälp eller råd. Jag rekommenderar varmt denna kurs till alla som vill börja samtala med djur och få hjälp av den bästa handledaren, Ulrika.

Tusen tack igen, på återseende Anneli Lindeborg

 

Ulrika har hjälpt mig mycket för att få en mer harmonisk grupp katter hemma. Kan varmt rekommendera henne.

Kan varmt rekommendera att gå Ulrikas kurs i djurkommunikation. Ulrika tar sig verkligen tid för varje elev och stöttar på bästa sätt för att jag ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

 kram Carina Bäckman

 

 Snubblade över Ulrikas sida på facebook när jag letade tolk till mina djur! Anmälde mig till kursen utan egentligen någon större tro på att jag kunde kommunicera med djur,men jag blev glatt överraskad J Ulrika är en toppen fröken och att gå hennes kurs är bland det bästa jag gjort! Alla stjärnor till dej J //Lotta Gååse

 

Att lära mig djurkommunikation och bli djurkommunikatör har varit en stor dröm för mig i många år, men jag har inte haft tron på mig själv tidigare. Men så såg jag annonsen om Ulrikas distansutbildning i djurkommunikation då jag tog mod till mig och anmälde mig. Det har jag inte ångrat en sekund! Ulrika som lärare är lugn, tålmodig, upplyftande och lyhörd. Hon tar sig tid och ställer alltid upp om man har några funderingar. Kan verkligen rekommendera hennes kurs! Att kunna prata med djuren och förstå dem är fantastiskt! Stort tack för all hjälp och peppning Ulrika! kram /Zandra

 

" Väldigt duktig djurkommunikatör. Allt stämde till 100 %, vi kände verkligen igen vår hund. Så oerhört tacksamma för Ulrikas hjälp! / Erik och Veronica"

 

 

När Ulrika  pratat med vår hund Albin, om hans sten tuggande och skällande när det kom gäster, har han blivit lugnare
och "nästan" slutat att tugga, slicka på sten.
Jag är otroligt tacksam, för hjälpen vi fått och hur bra det stämde in på Albin. Nu har vi lite verktyg att jobba med efter samtalet.
och förstår Albin lite bättre.
Med vänlig hälsning Margit och Albin

 

Mammas katt Sune hade varit borta i 3 månader, när hon kontaktade Ulrika. Hon pratade med Sune och talade om ungefär var han befann sig. Sune pratade om sin husse som hade avlidit ,Sune kom tillbaka efter ca 1-2veckor,den 21/9 som är det datum
min pappa avled på 2 år tidigare. Helt otroligt! Jag kan varmt rekommendera Ulrika om ni har bortsprungna djur.
Med vänlig hälsning Margits dotter Malin.

 

 

' Personligheterna fick hon till bra, djurens talan fick hon fram bra och djuren fick sakt de som de ville förmedla, och då fick jag en inblick i hur mina hamstrar har det och hur de har haft det hoss mig. Tack så mycket! ' //Elin

 

Jag har nyss avslutat en kurs hos Ulrika Nyqvist, det har varit 5 st lärande veckor, med fina djur att lära känna. Kan verkligen rekommendera denna kurs, om man bara vill lära sig prata lära känna djuren på ett djupare plan ,eller om man själv ville bli en Djurkommunikatör som jag ville bli ,att få chansen att jobba med det.Ulrika finns hela tiden där som stöd om det går trögt för dig och ge dig feedback.Har en chatt varje vecka på måndagar mellan 20-22 där vi kan ställa frågor och prata vad vi har fått fram om djuren , om man har facebook.En mycket duktig lärare som finns där och lyssnar på vad du har har säga.En stor eloge till henne . För mig har detta ändrat livet fullt ut ,har fått helt andra möjligheter. Kramar Jeanette Ullstrand i Kolmården <3

 

Lisbeth:

Klockrent! Det är väl det ord som bäst beskriver Ulrikas samtal med djur. Man får liksom bekräftelse på det man själv tror och tänker och dessutom intressant information som man inte visste sedan tidigare. Med stor respekt för både djur och människor och på största allvar tar Ulrika sig an ämnet djurkommunikation. Det märks att hon brinner för det hon gör. Vilken tillgång att via henne få ”glutta in” i djurens hemliga värld.

 

Ulrika är en mycket godhjärtad person som har mycket kärlek att ge  både djur och människor. Hon hjälpte oss att få klarhet i hur vår äldsta älsklingskatt dog under olyckliga omständigheter. Vi fick också veta att vår Miranda älskade oss lika mycket som vi älskade henne. De saker hon beskrev om vår katt stämde mycket väl.

Vi kan varmt rekommendera henne.

 Clas och Margaretha Engström  

 

Jag har gått en Kurs I djur kommunikation för Ulrika och rekommenderar henne varmt.
Detta sättet att gå kurs på distans var nytt för mig, men Ulrika fanns där och gav feedback eller hjälp snabbt  och de 5 veckorna bara flög iväg!!..Har funderingar att gå ytterligare en stund hos henne, då de finns möjlighet att göra de.  För att fördjupa mig inom ämnet och bli ännu lite säkrare inom detta enormt spännande och stora område som djurkommunikation är :)) Tack än en gång ///Maria Smolman

 

Kan verkligen varmt rekommendera att gå en kurs hos Ulrika. Har precis avslutat en och är så sugen att gå en fortsättning. Verkligen engagerad lärare och som med uppmuntrande ord lett mig fram till att lyckas med kursen. Tack än en gång Ulrika!

Med vänlig hälsning, Astrid Olsen i Sölvsved.

 

Jag bad Ulrika kommunicera med min omplaceringskatt, Mazter. Direkt när jag läste första raden i protokollet visste jag att det var min katt hon hade pratat med. Då jag har haft flera katter tidigare så kan jag säga att det inte är några generella ord och fraser som kan passa in på alla katter som stod i protokollet. Det som stod skrivet passar in på Mazter och ingen annan. Det har gett mig en oerhörd respekt för Ulrika, hennes kunskap och förmåga och viktiga nycklar för mig att kunna gå vidare i min och Mazters relation.
 
Kristina & Mazter

 

Jag har bara positiva erfarenheter av Ulrika. Både som utbildare och djurkommunikatör. Hon har hjälpt många djur genom åren. Hennes distanskurs sker på ett mycket bra sätt. Inte alla som har förmågan att kunna lära ut och förmedla. En bra lärare som stödjer varje elev. Djuren står i fokus och min erfarenhet är att djuren gärna pratar med henne. Jag är tacksam över att hon finns. Både för djurens och människornas skull. Kommunikation är grunden till en bra relation. //Katharina

 

"Som en person som är lika delar skeptisk och vidsynt blev jag positivt överraskad över den utförliga redogörelsen jag fick ta del av från min hund. Jag kände igen hennes anda i varje ord. Träffsäkert och oerhört rörande. En viktig vägledning i hur jag gör hennes liv till det bästa möjliga. Jag är glad och tacksam över att ha fått denna inblick i min hunds inre och känner en betydligt större sinnesfrid efter vår trepartskommunikation. Jag kommer att rekommendera Ulrika till alla som är intresserade. Hedda Grut"

 

Genom tips från en bekant fick jag kontakt med Ulrika när vår katt rymt från sin tillfällige kattvakt och var försvunnen i för honom helt främmande omgivningar. Att via henne få kontakt med katten och höra att han under omständigheterna ändå var välbehållen var väldigt lugnande under vårt fortsatta letande. Det var dessutom både rörande och roligt att få all övrig information hon förmedlade kring hans tankar och känslor och hennes beskrivning av hans personlighet stämde till 100%! Vår katt kom till rätta och jag upplever att jag, tack vare informationen från Ulrika, har en ännu djupare kontakt med honom idag än innan försvinnandet. Om behovet uppstår kommer jag absolut att med största förtroende vända mig till Ulrika igen! / ”Anonym”

 

Ditt samtal Ulrika med Rex har verkligen gjort en stor skillnad för oss och för Rex. Han berättade saker som någon annan absolut inte kunnat känna till.
Han är mer avslappnad nu och har även blivit mycket tuffare och säkrare.
Att få veta hur det djur man tagit i sin vård tänker och hur det mår är mycket värt.

Hälsningar
Inger Hedin

 

Kontaktade Ulrika då jag ville att hon skulle försöka få kontakt med min älskade hund som somnat in vid drygt 13 års ålder.

Det lyckades hon otroligt bra med. Läste hennes brev, grät och log om vart annat, kände så väl igen min älskling. Det känns så bra att ha fått veta att han mår bra och har det bra.

Jag rekommenderar verkligen Ulrika, hon gör ett fantastiskt arbete.

Kram Birgitta 

 

 

Jag kontaktade Ulrika eftersom min hund Jessie har varit dålig i magen i flera månader och vi får ingen rätsida på det hela. Jag ville veta hur Jessie mår och om hon har ont någonstans. Svaret jag fick från Ulrika var klockrent, jag kände mycket väl igen Jessie. Hennes små egenheter och hur hon kände sig och mådde gjorde att det fanns inga tveksamheter om att det var Jessie som hon hade kommunicerat med. Hon berättade för Ulrika att hon kände sig tung i magen och tunn i kroppen m,m och det stämmer verkligen då hon har gått ner en del i vikt. Hon kommer att träffa en djurhomeopat till veckan och sen blir det en gastropioperation för att se hur det ser ut i hennes mage och tarmar. Har jag tid till hösten så tänkte jag gå en djurkommunikationskurs för Ulrika. Skulle vara helt fantastiskt att kunna prata och förstå sitt djur på rätt sätt.
 
Med vänlig hälsning Ulrika Lindbäck

 

 

"En givande, peppande kurs med bra återkoppling. Bra med tidspress så det verkligen

blir av att göra sin läxa. Ulrika är tydlig och kompetent i det hon gör och jag kan varmt rekommendera

andra som brinner för detta, att gå kursen. Ulrika delar med sig av sina underbara, kärleksfulla djur 

och en del samtal med djuren har berört....Jag tackar för att vi fått ta del av detta. Respekt!

Ni som är i valet och kvalet: GÅ KURSEN! Jag har fått mycket större tillit till det jag får till mig och

fått verktyg att ta det  i det som jag haft problem med. Än en gång: Tack!!" //Maria Lindmark

 

 

Jag kan starkt rek Ulrika !

Vi hade flyttat och tog med oss våra två katter , tyvärr försvann min katt samma kväll och vi ropade och letade utan resultat.

En vecka senare fick ja höra om Ulrika och gav de en chans , och hon berättade vart Engla va via en bild på mailen , hon fick fram att hon va kvar på gården och gömde sig vid ladugården, att hon mådde bra men inte gillade flytten ,nya huset luktade inte som hemma mm , samma dag gick ja ut och lockade på henne och då hörde jag ett litet jamande, tårarna rann av lycka och nu är hon med sin familj igen <3

Tusen tack för ditt engagemang och att du tog dig tid. Kram Samantha

 

Vi behövde snabb hjälp pga en stundande flytt där vi visste att vår ena katt behövde bli informerad och lugnad pga att hon är känslig. Ulrika svarade snabbt och fångade verkligen vår Minou perfekt. Nu fick vi äntligen svar på vad som bidrar till hennes känslighet och varför hon inte alltid går på lådan. Nu kan vi äntligen hjälpa vår tös att må bättre och göra förändringar så att hon mår och trivs bättre. Kan verkligen rekommendera Ulrika, trevlig, respektfull mot djuren och mycket duktig djurkommunikatör.

Vi märkte på Minou att hon hade talat med Ulrika och nu är hon en väldigt glad katt som blivit sedd och fått komma till tals. //Anonym

 

 

Jag rekommenderar varmt Ulrikas distanskurs i djurkommunikation

Snabba och klara svar för varje uppgift och framför allt positiv feedback. Som deltagare känns det givande och skönt att få denna uppmuntran.

Möjligheten att lära sig hemifrån i sin egen takt känns riktigt bra med en bra kursledare som verkligen engagerar sig i sitt arbete.

Jag tackar ödmjukt för att jag hittat dej och funderar

på att gå igen, senare.

 

Anna Gideonsson Ritzén

Näsåker, Sollefteå

 

Jag rekommenderar varmt Ulrika som djurkommunikatör. Hon berättade saker om min hund som hon aldrig hade kunnat gissa sig till utan endast fått veta direkt från hunden. Jag är glad att Ulrika talade med honom för det ökade min förståelse för några små egenheter han har och han verkade väldigt glad efteråt. Ungefär som att vi förstog varandra på djupet.

// L.S,

 

 Ungefär ett år efter att jag gick Ulrikas distanskurs i djurkommunikation gick jag om kursen.  En av anledningarna var att komma igång på allvar med djurkommunikationen. Jag upplevde det som att kunskapen och förmågan hade mognat under tiden mellan kurstillfällena. Jag hade bland annat ett mycket bättre flyt i kommunikationerna. Eftersom jag visste att jag faktiskt kan prata med djur, så kunde jag fokusera mycket mer på själva samtalen. På så sätt kunde jag finslipa min teknik och koncentrera mig på andra delar än jag gjorde vid första tillfället. De personliga frågorna som Ulrika skickade med var också jättebra i det syftet. För mig blev det en värdefull puff i rätt riktning och nu satsar jag på att jobba med djurkommunikation parallellt med mitt vanliga arbete. Jag kan verkligen rekommendera att gå om kursen! Tack, Ulrika, för bra guidning och för att du så generöst delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter. // Lotta Briné

 

Det var inga tvivel om att Ulrika hade pratat med Chanko. Den hunden hon beskrev är absolut honom! Jag skrattade gott åt saker han sa och det känns skönt att veta att Chanko ser på vår relation på samma sätt som jag. Vi är absolut ett "par"! Haha! Chanko har en svampinfektion i öronen just nu, så det kliar ordentligt! Han han även en defekt på ögonen som gör att det rinner mycket ur dem. Jag berättar alltid för honom vart jag ska och hur länge jag ska vara borta, när jag måste lämna honom.

			Vi bor i en lägenhet utan balkong så jag förstår att han vill vara ute! 
			Hos "mormor" får han vara ute på gräsmattan så mycket han vill
			 J Jag är jätte glad över att
			  jag gjorde det här och kommer absolut göra om det om det kommer tillfällen 
			  då jag känner att jag vill veta Chankos åsikter. Jag är mer än nöjd! //Mia-Maria

 

Det har varit fantastiskt spännande att gå kursen!

Ulrika - du är en ödmjuk, diplomatisk person och djurälskare som är perfekt för att leda nyfikna kursare på distans!

Med tips och kloka råd tillsammans med bra verktyg har du lotsat mig att få upptäcka denna fantastiska sak - att verkligen prata/känna/uppleva saker med våra kära djur!

 

-Det enda jag har att klaga på är att jag skulle gått kursen för länge sedan!!!!   :-)

 

Jag kommer att öva så mycket det går samt gå fler kurser för dig i framtiden!

 

Tack så mycket Ulrika!!!

 

Ann Gryth

 

 

Referens: Vår katt Molly försvann då hon var hos kattvakt på annan ort. Hennes försvinnande var väl känt i samhället, men inte under hela tiden hon var försvunnen var det någon som såg till henne. Molly är en van utekatt, men såklart vill vi helst att hon är hemma! Efter nästan två månader kontaktade vi Ulrika, som i sin kommunikation med Molly uppmanade henne att gå tillbaks till stället hon försvann från. En kvart efter att vi fått protokollet från Ulrika fick vi den glada nyheten att Molly kommit tillbaks till huset hon försvann från! I fin form och riktigt kelig! Bättre än så här kunde det inte bli! //Anonym

 

 

 

 

Tack Ulrika för det trevliga och roliga samtalet med

Lill-Stina.

Såå kul  ;-). Allting stämde på henne.

Återkommer säkert igen för nytt samtal.

Tack ifrån oss båda!!! //Anonym

 

Jag kontaktade Ulrika efter ett tips på facebook, då vår katt varit borta i några dagar. Innekatt, skygg och brukar inte vara ute mer än en liten stund på altanen.

Jag fick supersnabbt svar från Ulrika och redan dagen efter kontakt hade hon pratat med vår älskade katt och försökt guida honom hem.

Det hon skrev stämde in på vår lille och redan 4 timmar efter att jag fått mailet med korrespondensen kom vår älskade katt hem, då en granne sett honom vandra mot vårt hus. Jag är övertygad om att hon gav honom modet att söka sig hemåt.

Detta var guld värt och jag rekommenderar Ulrika tusen gånger om <3// Petra

 

"Har precis avslutat min tremånaders-kurs hos Ulrika och kan inte vara annat än nöjd! Man får tillgång till mycket bra material för att kunna kunna förstå och förbereda sig inför djurkommunikationen, både i text och ljudfil. Sedan får man möjlighet att öva på samtal med Ulrikas egna djur. Efter varje samtal får man en bra feedback på det djuren berättat, samt tips på hur man kan utveckla sig ytterligare inför nästa samtal. Ulrika fanns alltid där och svarade snabbt, oavsett ifall det gällde frågor eller "bara" tvivel på egna förmågan. Jag rekommenderar denna kurs till alla som antingen vill jobba med, eller bara förbättra förmågan till att kommunicera med djuren på ett djupare plan. Tusen tack för all hjälp! 

/Viktoria Leverin, november 2014"

 

 

Jag blev verkligen positivt överraskad att djurkommunikationen med mina Svenska lapphundshanar  Unzo och Azlan stämde så väl tar till mig vad dom berättade dom är två skilda hundar med olika energier .Tusen tack.. intressant hur det blir framöver om jag ser skillnad nu när jag vet lite mer hur dom tänker om livet  och sin flock..  MVH Kicki med Unzo & Azlan

 

 

Jag har under hösten 2015 gått kurs hos Ulrika, den vill jag verkligen rekommendera. Många nya dörrar har öppnats. Med hjälp av god handledning, praktisk övning och feedback från Ulrika så har jag lärt mig så mycket. En spännande resa som bara har börjat, jag vill fortsätta utforska detta spännande område. Jag har dessutom fått kontakt med min hund Bianca som avled i somras. Jag beställde tid för hos Ulrika och när jag fick läsa det som Ulrika fått till sig när hon tog kontakt med Bianca så strömmade mina tårar ner för mina kinder. Det stämde till punkt och pricka. Det var en stor tröst för mig i min sorg efter min älskade hund. Ulrika är en otroligt duktig och seriös djurkommunikatör. 

Lotta Kaliff 

 

 

Efter distanskursen i djurkommunikation har jag gått några andra distanskursen i andra ämnen. Med den erfarenheten måste jag ge dig en stor eloge, Ulrika! Du är helt outstanding som kursledare! Snabb respons, stor kompetens som du delar med dig av och ett fantastiskt bemötande. Stor kram // Lotta Briné

 

 

Jag kontaktade Ulrika då jag ville att hon skulle försöka få kontakt med min avlidna katt.Resultatet blev väldigt träffande då beskrivningen av min katt och vad han förmedlade passade in på hur han var i livet.
 
/ Jenny Wasserman

 

 

Vår hund var mycket orolig och jag kände att han/vi behövde hjälp omgående. Ulrikas kommunikation med honom gjorde att vi kunde förstå vad saken gällde och hur vi kunde hjälpa honom på bästa sätt. Hon berättade också smådetaljer om honom som var mycket träffsäkra, och vi fick oss några goda skratt över saker som vår lilla prins berättade för henne. Det märks att Ulrika bryr sig om både människor och djur. Jag kan varmt rekommendera henne! // Anette
 

"Jag beställde djurkommunikation av Ulrika, med vår kattherre Elvis, för att få höra om han trivs med sin tillvaro. Detta var första, men förmodligen inte sista gången för mig. Blev positivt överraskad på många sätt. Framför allt över Ulrikas varma, noggranna och fina bemötande samt hennes klockrena beskrivning av vår katt och hans vanor. Det var verkligen Elvis i ett nötskal! /Sanna Laakkonen"

 

Jag anlitade Ulrika för att få kontakt med alla mina kära djur, även de som avlidit, för att få svar på vissa frågor och för att höra att de har det bra och för att höra om de har någo önskemål. Oj, vilka fina samtal Ulrika hade med dem!! Tårarna bara forsade då jag läste. Jag kände genast igen dem alla! Jag fick svar på mina frågor, bekräftelse, tröst, budskap och glädje av dem alla!! <3 Tack Ulrika, du är så duktig och du verkligen kan din sak, en fin gåva du har! Kram; Michaela & alla djuren :)

 

Då jag kontaktade Ulrika om mina två hundar hade jag nog ingen aning om vad jag skulle få veta.

Jag hoppades bara att hon kunde få kontakt med dem. Jag ville veta hur min avlidna hund har det nu och och sända henne en hälsning. Likaså ville jag veta mera om min lilla vovve här hemma.

 

Det var med tårar av glädje och rörelse jag läste dokumenten jag fick. Ulrika hade fått kontakt med båda hundarna och beskrivningen på dem båda stämde exakt.

 

Att min döda hund varit vild som ung och hur hon var tiden innan hon dog kan ingen annan veta.

Nu vet jag att min älskade golden har det bra där hon är och budskapet jag fick av henne gjorde mej överlycklig.

 

Att Ulrika t.o.m fått till sej att  min lilla hund har en koja av tyg fick mej att häpna. Många detaljer stämde precis. 

Jag fick svar på många frågor och nu kan jag fortsätta livet med lugnt hjärta!!

 

Tack och åter tack, Ulrika! Du har en fin livsuppgift och gör ett fint arbete! Släpp det aldrig. Vi är många som behöver dej. "gun-marie"

 

Ända sedan jag var liten har jag haft ett starkare band till djur än till människor, och när jag lärde mig vad djurkommunikation var så har jag alltid varit intresserad. Jag googlade lite, och det tog inte många sekunder innan jag hittade Ulrikas hemsida. 
Jag tvekade inte en sekund på att gå hennes kurs, och det är nog mitt klokaste val någonsin! Jag har lärt mig så mycket, och haft så roligt!! Ulrika är verkligen en fantastisk lärare, och man märker hur hon brinner för det här. 
Under kursens gång har jag övat på både Ulrikas djur, och andra, och jag har fått mycket positiv feedback, vilket är så roligt! 
Så TACK Ulrika, för den här chansen! Jag kommer absolut gå om din kurs igen om ett tag! <3 // Rebecca Edin 

 

Jag kan verkligen rekommendera Ulrikas distanskurs i djurkommunikation. Ulrika har mycket kunskaper och erfarenhet och är en varm person som gärna delar med sig av råd och tips. Hon har hela tiden givit snabb och konkret feedback. Den gemensamma chatten som erbjuds ger också fina möjligheter att utbyta erfarenheter med de andra kursdeltagarna. Kursen har givit mig en bra grund att stå på för att fortsätta utveckla mig inom detta spännande område! Annika Ljung

 

Jag kontaktade Ulrika en tid efter att vår älskade katt gått över till andra sidan och är mycket glad och tacksam över den information Ulrika gav mig.

Utan att veta några detaljer om vår katt Cissi beskrev hon henne med så målande ord att jag blev helt övertygad om att det var Cissi hon varit i kontakt med.

Ulrika fick också i sitt samtal med Cissi fram orsaken till att hon avlivats och hur hon känt mot slutet.

Jag känner mig oerhört tacksam över att jag fick kontakt med Ulrika som med sitt varma sätt och sin förmåga gav mig ett lugn och även svar på frågor jag burit på.

Kan med värme rekommendera Ulrika! // ”Anonym”

 

 

Ulrika är väldigt duktig på att coacha en genom kursens gång,  är noga att man ska fråga vid minsta fundering. Ger mycket tips. Jag var först skeptisk till distanskursen, men  då jag läst referenserna så blev jag övertygad. Och det är jag otroligt glad över! För nu är jag diplomerad djurkommumikatör!  Skitkul! :) //Elin

 

"Bilden Ulrika gav av Kiwi kunde inte ha stämt bättre. Det hjälpte oss att förstå henne bättre då hon hade en brokig historia innan hon kom till oss. Rekommenderar absolut Ulrika som djurpratare om man har funderingar kring sina djur"// Anette

 

Stämmer till fullt & pricka med vår lille Sigge. Helt otroligt vad Ulrika fick fram med sitt snack med Sigge. Känns helt underbart!!!! Kram från oss & Sigge. 

 

Ulrika har pratat med min häst, och WOW vilken  upplevelse. Allt hon fick fram stämde verkligen till 110%. 
Jag kände verkligen igen min häst i det hon skrev, varje litet ord. Hon fick fram saker som bara jag och hästen vet, som jag berättar för min häst, när vi är helt själva.
Det som gör mig extra glad är att Ulrika är väldigt artig, och förstående i samtalen, hon lägger verkligen tid på att få djuren att känna sig trygga, och fria att berätta precis vad de vill. Det får mig som ägare att bli lite extra glad. Det märks verkligen att Ulrika brinner för det här. Jag kommer absolut låta Ulrika prata med resten av mina djur. Jag är glad att du finns Ulrika, djuren behöver dig! <3  // Rebecca Edin

 

Direkt i de första raden av Ulrikas samtal med Deila kunde jag se henne framför mig, bilden var så levande, Kah blev så rörd. Allt stämde så bra med hennes personlighet och det var så skönt att hon berättade vad som hon tyckte var mindre bra. Nu kan jag mer förstå henne och kunna ge henne det hon behöver. Kommer garanterat återvända för fler samtal. Tusen tack Ulrika för den fina gåvan du gav. // Kia Kyrk

 

Har vänt mej till Ulrika för att hon skall prata med min hund Phoebe, och att det var Phoebe hon pratat med det är så solklart,

Då hon är en lite speciell hund och Ulrika har prickat in hennes egenheter och personlighet så precist, nu vet jag vad jag och Phoebe ska jobba med för att hon ska må bättre.

Kommer både att vända mej till henne igen och rekommendera henne till andra jag känner.

Tack Ulrika // Rakel Eriksson

 

 

Jag har gått kurs hos Ulrika (två gånger) och kan med nöje rekommendera andra att göra detsamma. Kursens uppläggning - med Ulrikas egna djur - fungerar mycket bra. Att sedan få närmast omedelbar respons på samtalen man haft med djuren, det betyder så mycket. Ulrika har alltid varit närvarande och gett uppmuntran och beröm i såväl mail som chatt när man behövt  hjälp att komma framåt i sin kommunikation med djuren. Jag kan verkligen rekommendera att gå djurkommunikation med Ulrika Nyqvist.

Marianne

 

Har gått både distanskurser och på plats kurs under 2013 med Ulrika.

Hon är så jättebra.

Uppmuntrar när man tvivlar på sin förmåga. Är snabb att ge feedback.

Jag rekommenderar henne verkligen.

 

Så nu har jag egna kunder.

Hälsningar Kerstin Lönn ! 

 

 

Jag har anlitat Ulrika för en pratstund med min st bernhards hane Lukaz på 15 månader. Och när jag fick tillbaka hennes pratstund med honom då blev jag rörd till tårar av detta fina samtal de emellan. Tänk vad Ulrika kan så fantastiskt duktig hon är mycket hon återgav av samtalet till mig stämmer korrekt om min hund. Så jag är mycket nöjd med detta och kommer att anlita Ulrika för djurkommunikation igen. Jag rekommenderar Ulrika varmt för djurprat. Tusen tusen tack Goa Ulrika för hjälpen med min Lukaz. Karin Persson Viklund i Blekinge  

 

 

Jo jag kan bara säga att allt var klockrent det som du skrev om henne, vad hon säger mm, och att hon behandlades som den  prinsessa hon var , men att hon inte var odräglig för det, ja se det var hon en riktig prinsessa och vi kallade hon också för våran prinsessa , men hon var absolut inte odräglig, hon var den goaste lilla hjärtpärlan som funnits i hela världen, att hon tyckte mest om mjuk mat, och att hon var så trött så trött den sista tiden och att allt gick så lugnt tillväga  när hon gick över till andra sidan,  ja Ulrika jag kan bara säga att absolut allt stämde det du fick fram av pratet med våran älskade hjärtepärla Fideli.  Jag ger min tillåtelse för dig att använda detta. //Sirpa

 

Vi hade precis blivit tvungna att ta bort våran sjuka katt och undrade om vi gjorde rätt? Hittade då Ulrika som fick prata med henne. Grät genom hela mejlet jag fick från Ulrika om samtalet med våran Juli då allt stämde så bra in på våran lilla misse, var så skönt att få höra att hon hade det jättebra nu där hon är och att hon hade haft ett bra liv hos oss. Blev ett så hastigt slut så behövde verkligen detta för att kunna släppa henne och gå vidare så tack så mycket för hjälpen Ulrika kommer absolut kontakta dig igen när jag behöver!! Mvh Emelie 

 

Vår älskade schäfer fick hösten 2014 en allvarlig cancerdiagnos och med den en uppskattad levnadstid på någon vecka. Vår hund är en självklar familjemedlem och sorgen över beskedet var oehört stor. Samtidigt upptäckte vi att vår hund försökte säga oss något, hon sökte kontakt och uppmärksamhet på alla möjliga sätt, men vi förstod inte riktigt vad hon menade. Då anlitade jag Ulrika, jag hade läst om hennes arbete på nätet och tyckte att jag ville ge detta en ärlig chans - trots att jag nog var lite skeptisk... vi bor i Finland och jag undrade om kommunikation på distans verkligen kunde fungera?

 Ulrika svarade snabbt och redan dagen därpå hade hon hunnit samtala med vår hund... och samtalet var MITT i prick! T.o.m. små "egenheter", som ingen annan än vi själva kunde veta om, hade vår hund berättat om! Det var alldeles otroligt hur allt stämde! Efter samtalet lugnade vår hund ner sig, då hon visste att vi nu förstått det hon menade.

 Nu har nästan ett år gått sedan det första samtalet, och vår älskling lever fortfarande mot alla odds. På senare tid har hon visat tecken på att vilja samtala igen, och vi kontaktade Ulrika på nytt... även den andra gången var samtalet så mitt i prick som det bara kan vara, och vår hund gav oss svar på frågor som vi kände att vi behövde få svar på.

 Jag vill verkligen rekommendera alla djurägare att nu och då kommunicera med sina djur på det här sättet, oberoende av om det finns något problem som behöver redas ut eller bara för "nöjes" skull. Det är alldeles fantastiskt att det går att kommunicera på ett så här tydligt och rakt sätt, och att vara djurägare blir ännu roligare på det här sättet då kontakten med djuret fördjupas ytterligare genom samtalen.

Ett stort tack till Ulrika för ditt arbete som håller hög klass från början till slut! // Anonym

 

När jag läser ditt samtal med Kajsa så fick jag in hennes energi så starkt hon kom mig så nära, och det var så underbart att få höra henne berätta om hur hon har det nu och hur hon upplevde sitt liv tillsammans med oss. // Agneta

 

Vi fick ovärderlig hjälp att hitta vår katt när vi kontaktade Ulrika. Hon träffade mitt i prick vad gäller beteende och egenskaper hos just vår katt, fantastiskt att det fungerar. Efter samtalet hon hade med katten så kunde vi begränsa oss i sökandet till ett specifikt område och då blev det mycket lättare. Vi gick tillväga som Ulrika beskrev att vi skulle göra och det lyckades, katten kom hem samma natt. Stort tack för att du hjälpte oss med din otroliga förmåga som du använder på bästa sätt.// Anki

 

Det var så roligt att känna igen Zack så som vi uppfattar honom! Allt stämde till punkt och pricka t ex avseende uppmärksamhet, att han inte gillar regn och att han blir kall om tassarna på vintern. Han är vig i kroppen och kan trix - han gillar verkligen att stå på bakbenen och att snurra! Zack är verkligen mattes lilla plåster :) Det är en underbar liten herre! //Anna Danielsson

 

"Ulrikas kurs har varit givande på många plan, bra feedback och tydliga instruktioner, Ulrika har gett bra tips på struktur och uppbyggnad i samtalen samt svarat fort på frågor och funderingar som dykt upp under kursens gång.

Förutom de rent praktiska kring uppbyggnad på samtalen, har även min egna självkänsla styrkts och jag är motiverad att fortsätta. Jag kan varmt rekommendera Ulrikas kurser. " //Emma Laurin/Solliv 

 

"Jag har två Goldenkillar på 5 och 9 år som jag ville att Ulrika skulle "prata" med. När jag läste svaren så både skrattade o grät jag! Ulrika hade fått till sig 

exakt hur båda mina killar är, deras problem och krämpor och vad de gillar att göra. Även småsaker som mina killar gör, helt olikt varandra hade hon fått veta. 

Jag kan varmt rekommendera Ulrika både som djurkommunikatör och kursledare. Jag gick en kurs i djurkommunikation 2012-13 och Ulrika fanns alltid där och svarade på mail snabbt, peppade och stöttade när det gick trögt och hejade på när det gick bra :-) Jag är jättenöjd!" Lotta Hagenmalm

 

 

Efter en härlig distanskurs med bra introduktion för att öva, har jag nu nått målet diplom. Jag tackar Ulrika för snabb feedback och bra tips under min vandring. Jag är mycket nöjd och tacksam för snabba svar och härliga stunder med djurpratsträning. Tack Ulrika som gjorde det möjligt för mig att komma hit.// Pia

 

Ulrika har "pratat" med alla mina djur (2 katter, 1 hund) och att läsa samtalen har varit med blandade känslor. Har skrattat, gråtit och känt en oerhörd bekräftelse av att jag tänkt rätt ang deras behov. Allting har stämt helt fantastiskt bra in på allihopa och jag kan nästa föreställa mig att de vore vad dom skulle sagt om dom kunnat prata. =) 

Rekommenderar varmt att boka ett samtal både om ni har funderingar eller bara för nyfikenhet. 

 Tack igen. 

Mvh

Evelina Axelsson

 

"Jag fick vettiga svar på mina frågor. Det bästa var att tolkningen visade på flera saker som jag inte hade nämnt och

som förklarade mycket om min hunds beteenden. Dessutom framkom mycket om hans psyke och hans goda egenskaper

och prioriteringar som jag inte heller hade talat om. Sammantaget har det lett till att jag snabbare kan förstå och

hjälpa honom och jag är helt övertygad om att det handlade om ett "riktigt" samtal där han fick säga sitt."

 

 

Jag blev så innerligt glad då jag läste diskussionen Ulrika fört med min lilla resque-hund Mona. Sådant jag funderat på blev nu bekräftat och och en del nya saker kom fram. Mona har blivit lugnare och visar nu mera tillit både mot mej och min andra hund.Har man haft det kämpigt är det svårt att lita på nån. Nu har hon öppnat sitt hjärta för oss och jag själv har lättare att förstå hur vissa situationer skall hanteras. Ulrika är all tack värd! Hon är kunnig och har mitt fulla förtroende! EmojiGun-Marie

 

 

Vad roligt att jag har klarat kursen!
Jag ska fortsätta öva och du ska ha stort tack för all bra feed-back vi har fått när vi har övat.
Det har varit givande att gå kursen och bra för mig själv att sätta mig och "meditera" en stund. Nu har en ny värld öppnats och det ska bli spännande att fortsätta utforska den. Jag återkommer säkert om jag känner att jag behöver mer kurs för att kunna utvecklas vidare.// Emma

 

Jag bad Ulrika att prata med min hund Sigge och hennes svar var absolut klockrent. Hon fick fram hans personlighet precis på pricken så som han är, och det Sigge berättade om för Ulrika det förstod jag precis.

Ulrika har verkligen lyckats med att förmedla vad jag och min hund ville säga till varandra. Jag är djupt tacksam och rörd och jag rekommenderar henne varmt. Tack snälla Ulrika! / stor kram från Annelie och Sigge

 

 Jag har anlitat Ulrika flera gånger gällande Djurprat och det är alltid lika roligt  och intressant att läsa för allt stämmer så bra. Ulrika är helt otrolig på att tolka min hund Ida. Så jag kan verkligen rekommendera Ulrika varmt <3 

Kramar och pussar från Ing-Britt o Ida

"Ulrika har pratat med mina två hundar och jag fick två väldigt intressanta och givande samtal. Så träffsäkra beskrivningar på hundarna att jag log för mig själv när jag läste det. Hundarna är väldigt olika varandra personlighetsmässigt men beskrivningarna var mitt i prick på dom båda. Jag känner en djupare förståelse för mina hundar och en starkare samhörighet. Jag kan varmt rekommendera Ulrika, jättetrevlig och väldigt duktig! /Cecilia"

 

" Ulrika kommunicerade med mina 2 hundar, den ena avliden, och trots att jag visste att Ulrika är duktig så blev jag både tagen och djupt rörd av hur väl allt stämde! Det VAR verkligen mina älskade hundar, deras personligheter och speciella egenskaper var till 100 % överensstämmande med verkligheten! Jag är så tacksam över att tack vare Ulrika ha fått förmånen att nå mina hundar på ett djupare plan och jag ger Ulrika de allra bästa rekommendationer!

/Lovis och Leias matte Maria"

 

"Min lilla Alice banangroda har varit borta i exakt en vecka idag. Hon har pejl så jag trodde jag skulle slippa denna oro sedan jag skaffade den, men jag har sökt ÖVERALLT utan att få signal, plus ropat ifall hon skulle ha tappat halsbandet. Inte ett spår av lilla Alice, och hon brukar annars ropa tillbaka om hon hör mig.

Så igår kväll kände jag att jag behövde kontakta min favorit-djurkommunikatör! Hon jobbar egentligen inte på helger men hon gick in och jobbade extra idag eftersom det skulle bli så långt till tisdag. Mina kissar har fått prata med Ulrika som hon heter två gånger var de senaste två åren, och protokollen av samtalen har varit "spot on" men protokollet jag fick idag var det klart häftigaste hittills!! =D  

Sedan jag skaffade pejlen så har jag vid kanske 50 tillfällen hittat Alice vid ett sommarhus som, precis som det låter, bara används på sommaren och står tomt resten av året. Vi brukar skämta om att det är Alices egna lilla sommarställe (Eller ja, hon har gått dit på hösten och vintern också i år.) Den ligger ca 2 km hem ifrån. Intill huset finns ett skjul som Alice brukar sova under.

Jag har dock varit där och letat flera gånger varje dag, överallt i närheten och ja... ÖVERALLT annars också. Men inte ett spår av Alice. =(  

När jag fick protokollet och Ulrika frågade var Alice var någonstans så beskrev hon PRECIS detta hus och detta skjul! Jag orkar ju inte dra allt här, men alltså, det fanns inget tvekan om att det var detta hus och omgivningen runt som hon beskrev. In i minsta detalj! Helt tokigt. :-O Alice sa till och med att det var som hennes egna lilla sommarställe och att hon liksom var på en liten semester! :-P

Jag bara satt och gapade. :-O  Och inte nog med det. När Ulrika pratar med bortsprungna djur så använder hon sig även av en pendel för att kunna märka ut på en karta ungefär var djuret befinner sig någonstans. Jag tror 100% på att hon kan prata med djuren, men den där pendeln kände jag mig lite tveksam till... Tills nu!! :-O  Hon hade min adress, men det var allt. Hon skickade en liten kartbild till mig där hon hade ringat in ett litet område där Alice kunde tänkas vara. Och det är helt sjukt, men hon hade ringat in EXAKT det huset och skjulet som vi kallar "Alices hus"!!!!! :-O  Helt GALET! =D =D =D  

Jag har ju varit där och letat och pejlat och ropat varje dag sedan hon försvann men inte hittat henne, men så gick jag dit igen (Det ligger ca 2 km bort som sagt.) efter att jag läst protokollet och DÅ HITTAR JAG ALICE!!! =D  Haha, lilla grodisen min. ^_^  Hon hade inte äventyrat färdigt riktigt sa hon, men elak som jag är så tog jag med henne hem ändå. En veckas semester får räcka tycker jag. ;-)  

Helt otroligt. Till alla skeptiker, Ulrika is the real deal! =D "

 

"Första gången jag kontaktade Ulrika var jag skeptisk, säkert som så många andra känner när jag berättat om detta. Men när jag fick protokollet höll jag på trilla av stolen, det var ju Nova upp i dagen och allting stämde så bra. Jag fick även svar på mina frågor om varför hon reagerar som hon gör mot främmande män och där berättade hon själv om hur hon vill att Vi hanterar det mötet. Jag tog till mig det och hör och häpna, det blev som en ny hund. Och det var så många små detaljer i protokollet som man inte kan veta om Nova om man inte träffat henne som stämde in, fantastiskt!

Andra gången jag kontaktade Ulrika var efter att vi haft hunden ute på foder pga många omständigheter runt om kring, jag ville veta hur hon mådde och berätta för henne hur glad jag var över att hon var hemma hos oss igen. Återigen, fantastiskt! Och samma sak denna gång, många små detaljer som stämmer så bra in.

 Jag är så tacksam för att denna möjlighet finns för att prata med Nova, hon är en ganska svår dam att läsa av :) Keep up the good work, Ulrika!

/Ellen & Nova"

 

Lova, Bengalkatt, 8 år

Min Bengal Lova är innekatt men brukar ibland gå ut lite på loftgången och smyga i rabatten nedanför lägenheten, men aldrig längre bort än så. Hon är väldigt skygg ute, blir lätt skrämd men springer då alltid direkt hem då jag har ytterdörren på glänt om hon är ute.

En måndag var hon ute en sväng på kvällen men kom inte tillbaka som hon brukade. Jag kände direkt att något var fel eftersom hon aldrig går långt och alltid kommer hem. Hela måndagen och tisdagen letade vi efter henne i området. Jag blev mer och mer orolig och sökte på Google efter djurkommunikatör och hittade Ulrika.

Redan dagen efter fick jag svar och Ulrika hade pratat med Lova. Att läsa texten var en stor lättnad som ingav hopp och motivation i letandet. Hon beskrev Lova med samma ord som jag själv brukar beskriva henne. Det kändes också väldigt mycket som ”hon” i svaren på frågorna. Jag fick en väldigt tydlig beskrivning av området där Lova fanns, och till och med en karta som ringade in exakt plats. Detta gjorde att vi koncentrerade sökandet till två olika byggnader, ett dagis och en fritidsgård. Utan denna info hade vi troligtvis sökt i skogsdungar och större buskage istället vilket hade känts övermäktigt.

Under eftermiddag/kväll på tisdagen var vi fyra personer som letade och lockade på Lova i det angivna området men utan resultat. Vid nio-tiden fick vi ge upp sökandet för stunden och jag gick hem till lägenheten, fortfarande med dörren på glänt. Jag satt i soffan och hade nästan gett upp hoppet när Lova plötsligt stod framför mig. Hon jamade svagt och såg lite skyldig ut. Lättnaden var obeskrivlig!

Jag är säker på att Lova hört mig ropa men inte riktigt vågat komma fram då det var mycket människor som rörde sig i bostadsområdet. Men att hon ändå ”vaknade till” och förstod att det var dags att komma hem nu. Jag är evigt tacksam att Ulrika kunde svara så snabbt och konkret, och att Lova är hemma igen.//Elisabeth Larsson

 

"Ulrikas beskrivning av Tikkas personlighet var verkligen precis mitt i prick. Är så otroligt glad över att jag kontaktade henne. Jag har läst igenom deras konversation flera ggr och jag blir lika berörd varje gång över hur exakt det är. Det mesta visste jag redan men det har gjort vissa saker så mycket tydligare. Så TACK 💕 Jag rekommenderar varmt Ulrika och kommer helt klart låta resten av mina fyrbenta få vara med om detsamma. //Catarina A"

Ulrika är otroligt duktig på det hon gör . Hon hjälpte mig i sorgen efter min bästa vän som togs ifrån mig hastigt utan att få säga adjö . Hon gav mig frid att han hade det bra där på andra sidan regnbågen . Att han faktiskt fortfarande hälsar på mig på olika sätt . Idag fick jag ta del av vad min andra hund känner. När jag började läsa texten som jag fått av Ulrika så var det precis så som jag uppfattar min hund . Hennes krämpor som Ulrika omöjligt kan veta om togs upp, och även saker jag misstänkt .Ulrika läste av vår chica så klockrent så jag blev tårögd . Jag är otroligt tacksam att jag fått hjälp av Ulrika med våra hundar . Tack https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/ff1/1.5/16/1f49e.png💞//Kajsa Ekman